Wandel Challenge Huizen gaat weer van start.
Wandel Challenge Huizen gaat weer van start. Foto: Versa Welzijn

Deelnemers en vrijwilligers gezocht voor Wandel Challenge Huizen

Sport

HUIZEN - Versa Welzijn begint in mei weer met de Wandel Challenge Huizen, in samenwerking met de Nationale Diabetes Challenge. Deelnemers en vrijwilligers zijn welkom.

Omdat wandelen gezond is en ook in deze tijd veilig kan start Versa Welzijn weer met deze uitdaging. Als deelnemer is iedereen welkom die wil werken aan gezondheid en wandelconditie, ook wanneer iemand geen diabetes heeft.

Het samen wandelen is niet alleen gezellig maar stimuleert ook om het vol te houden. De opzet is laagdrempelig, met minimale kosten. Er wordt wat betreft afstand en tempo met iedereen rekening gehouden. Alle informatie is te vinden op de website nationalediabeteschallenge.nl.

Vrijwilligers
Om de deelnemers te ondersteunen zoekt de organisatie nog vrijwilligers voor het gezellige begeleidersteam. In verband met de coronamaatregelen wordt in meerdere kleine groepen gelopen, waardoor er extra vrijwilligers nodig zijn.

Wie een enthousiaste ervaren wandelaar is, de wandelgebieden rondom Huizen goed kent en het leuk vindt om mensen te helpen bij hun wandelopbouw is welkom. Daarnaast moet iemand regelmatig beschikbaar zijn op maandagochtend of woensdagavond. Aanmelden kan via Nazya Guelcher, nguelcher@versawelzijn.nl.

Uit de krant