Afbeelding
Foto: Pixabay

Compact lidmaatschap met Zomer Challenge Tennisvereniging Huizen

Sport

HUIZEN -  De Nederlandse Tennisbond (KNLTB) heeft een Zomer Challenge bedacht. Dit is een compact, kortlopend lidmaatschap bij een tennisvereniging. “TV Huizen doet ook mee”, laat de club weten.

“Het omvat dit jaar bij onze vereniging een lidmaatschap voor de maand juni en augustus, inclusief 4 tennislessen in juni. De maand Juli valt af in verband met vernieuwing van de banen.”

“Hiermee zetten wij de deur open voor al diegenen die nog niet sporten of door de zomerstop of coronamaatregelen hun eigen sport niet meer kunnen beoefenen.”

Zomer Challenge pakket
“Tennis is bij uitstek een sport waarbij de 1,5 meter regel toegepast kan worden en die buiten wordt gehouden. TV Huizen biedt dit Zomer Challenge pakket aan voor de aantrekkelijke prijs van 50 euro.”

“Deelnemers kunnen vrij tennissen en meedoen aan alle clubactiviteiten gedurende deze twee maanden, wanneer men maar wil, en afsluiting met een gezellig eindtoernooi op 29 augustus.”

Tennispark
Het tennispark van Tennisvereniging Huizen ligt aan de Bovenmaatweg 94, tussen winkelcentrum Oostermeent en de woningen aan de overkant. “Het park omgeven is door een prachtig groen talud en daardoor deels aan het oog onttrokken, waardoor mensen er soms al voorbij zijn voor ze het weten.”

Het is een zeer ruim opgezet tennispark met 8 all-weather banen en daardoor is het gehele jaar tennis mogelijk. Ook zijn er een mini-baan en een uitnodigende oefenmuur. “Deze banen liggen mooi verspreid over ons terrein.”

Clubhuis
“Daarnaast biedt onze vereniging een gezellig clubhuis, met schappelijke prijzen voor de consumpties vanwege bardienst door onze eigen leden. Ook hebben wij mooie sanitaire voorziening met dames- en heren douches en toiletten. Tevens hebben wij de luxe van een eigen parkeerterrein en fietsenstalling op ons park.”

“Uniek is dat bijna elke dag een toss wordt georganiseerd en iedereen zodoende voldoende aan zijn trekken kan komen. Daarbij is sportiviteit en gezelligheid de belangrijkste factor.”

Tennislessen
“Wij bieden ook tennislessen aan, gegeven door een professionele leraar/lerares. Voor de jeugd tot 18 jaar bieden wij zelfs een ‘all-inn’ lidmaatschap aan inclusief les, maximaal 2x per week.”

“Een gedreven en gezellige groep vrijwilligers verzorgt het park en de banen, zodat een groundsman overbodig is en daardoor de lidmaatschapsprijzen scherp blijven.”

Prachtige sport
“Tennis is een prachtige sport die je tot hoge leeftijd kunt beoefenen en waarbij je elke spier, van oog tot teenspier en alles wat daar tussen zit, gebruikt. Wij nodigen iedereen dan ook graag uit om ons park eens te bezoeken en te informeren naar de mogelijkheden om te tennissen.”

“Voor kennismaking met deze sport hebben wij het gehele jaar door nóg een zeer aantrekkelijk pakket: ‘Maak Kennis Met Tennis’. Voor meer informatie raadpleeg onze website www.tvhuizen.nl of neem contact op met onze Commissie Ledenwerf & Behoud via ledenwerf@tvhuizen.nl.”

Uit de krant