Britt, Benjamin en Jarod werden respectievelijk 2e, 1e en 3e.
Britt, Benjamin en Jarod werden respectievelijk 2e, 1e en 3e. Foto: Ttv Bijmaat

Eerste prijzen Stenen Tafel toernooi Bijmaat uitgereikt

Sport

HUIZEN - De eerste prijzen van het Stenen Tafel toernooi van Tafeltennisvereniging Bijmaat zijn uitgereikt aan Benjamin Overstegen, Britt van der Vliet en Jarod van Hoorn.

Het toernooi is op 13 en 16 juli van start gegaan op de locaties Botterstraat en Kornwerd. “Het aantal deelnemers viel helaas tegen”, aldus Peter Struiksma van Bijmaat.

Finale
“Op 16 juli won Benjamin Oversteegen de finale; tweede werd Britt van der Vliet en 3e Jarod van Hoorn. Benjamin won een beker van maar liefst 22 centimeter hoog; Britt en Jared kregen een mooie medaille.”

“Op dit moment staan er nog 5 activiteiten op het programma, waarbij eerst het spel ‘Rond de Tafel’ wordt gespeeld, gevolgd door een toernooi voor meisjes en jongens. Elke deelnemer krijgt een blijvende herinnering aan het toernooi.

Stenen Tafel toernooi
Op onderstaande dagen vindt het 1e Stenen Tafel toernooi plaats, waarbij de jongste jeugd vanaf 6 tot en met 12 jaar het eerst aan bod komt om 10.00 uur. Deelnemers tussen de 13 tot en met 17 jaar zijn vanaf 14.00 uur welkom en volwassenen vanaf 19.00 uur.

De speeldata zijn als volgt:

-23 juli op de Duivenvoorde

-27 juli op de tafel van Koedijk

-29 juli Vooronder en 3 augustus Simone de Beauvoirlaan

“Zoals vermeld krijgt elke deelnemer een blijvende herinnering en zijn er twee mooie prijzen voor de finalisten per wedstrijdtafel.”

Inschrijving
Inschrijving op de dag van het evenement een kwartier voor aanvang of via mail jeugd@bijmaat.nl. Inspelen kan elke dinsdag bij de Bijmaat om 18.30 tot 19.45 uur aan de Damwand nr. 1.

Uit de krant