De deelnemers aan het toernooi op de Koedijk.
De deelnemers aan het toernooi op de Koedijk. Foto: Ttv Bijmaat

Tafeltennissen op stenen tafel Koedijk

Sport

HUIZEN - Het vijfde tafeltennistoernooi op stenen tafels van de gemeente Huizen stond dinsdag op het programma op de Koedijk.

Door leden van de ttv Bijmaat waren in de dagen daarvoor zo’n 350 flyers door de brievenbussen in de omgeving van de Koedijk door de brievenbussen gedaan.

Wisselend
Gehoopt werd op een hoge opkomst, maar er waren slechts vier deelnemers. Teleurstellend, maar de opkomst blijkt deze zomer wisselend per tafel.

Buiten mededingen deed Jip als nieuw lid van Tafeltennisvereniging Bijmaat ook nog mee, zodat er met zijn vijven kon worden gespeeld.

Vierkamptoernooi
Eerst werd het spel Rond de Tafel gespeeld, waarna, onder leiding van Jermo van Zomeren van Bijmaat het vierkamptoernooi startte.

Uiteindelijk bleek, dat David van der Veen de meeste partijen gewonnen had. Hij kreeg van Peter Struiksma van Bijmaat de Stenen Tafel beker uitgereikt. Zijn broer Roan van der Veen werd tweede en Gio derde.

Vandaag
Vandaag vindt de zesde wedstrijd plaats op de tafel bij het Vooronder 10.00 en op 3 augustus vindt het toernooi plaats op de laatste op de tafel van de Simone de Beauvoirlaan.

Inschrijven kan voor de start van de wedstrijden. Om 10.00 uur is het de beurt aan kinderen tot 12 jaar, vanaf 14.00 uur aan 13- tot en met 17-jarigen en om 19.00 uur aan de volwassenen. Inschrijven kan ook online: www.huizen.nl/activiteiten-buurtsportcoaches.

Uit de krant