De jongensgroep van de jeugd is inmiddels opgesplitst wat betreft de training.
De jongensgroep van de jeugd is inmiddels opgesplitst wat betreft de training. Foto: Bijmaat

Eigen trainingsgroep jongste jongens bij Bijmaat

Sport

HUIZEN - De jongste spelersgroep van Tafeltennisvereniging Bijmaat heeft sinds afgelopen week een aparte trainingsgroep.

“Tot 1 oktober was de jeugd van Bijmaat ingedeeld in één trainingsgroep. Dat wil zeggen jongens van 8 tot en met 19 jaar oud”, aldus de club.

Verandering
“Niet alleen was deze groep veel te groot, maar de jongsten moesten vaak spelen met leden van 17 of 18 jaar oud. Daar is nu verandering in gekomen.”

“Vanaf dinsdag 5 oktober is er een aparte trainingsgroep tot stand gekomen van kinderen van 8 tot en met 12 jaar oud.”

Meisjes
Helaas betreft het op dit moment alleen jongens, maar daar kan verandering in komen als ook meisjes zich aanmelden voor een aantal proeflessen tafeltennis en bij de club komen trainen.

De trainingstijden zijn op dinsdag en donderdag van 18.00 tot 18.45 uur. De training staat op de dinsdag onder leiding van Gerard van der Veen, die met een aantal oudere jeugdleden de trainingen verzorgen.

Donderdag
Op donderdag geven Jean Tump, Zen Schoonheim en Gerard van der Veen training. Op dit moment bestaat deze groep uit zes kinderen. Daar kunnen er nog zes bij.

Bel voor informatie naar Peter Struiksma va 06-20019383 of ga gewoon langs. Voor ouders staat de koffie of thee klaar. Het adres is Damwand 1 tegenover buurtcentrum De Draaikom.

Uit de krant