Voor de begeleiding van de deelnemers zoekt Versa ervaren wandelaars die goed de weg weten in de natuur in en rond Huizen.
Voor de begeleiding van de deelnemers zoekt Versa ervaren wandelaars die goed de weg weten in de natuur in en rond Huizen. Foto: Versa Welzijn

Informatieavond Wandel Challenge Huizen ‘Gezond, veilig en gezellig!’

Sport

HUIZEN - Versa Welzijn organiseert voor de vierder keer de Wandel Challenge Huizen, ondersteund door onder andere de Nationale Diabetes Challenge van de Bas van de Goor Foundation. 

De challenge houdt wandelen in begeleide groepen op maandagochtend en/of woensdagavond in.

Geschikt voor iedereen
“Dat is geschikt voor iedereen die aan zijn of haar gezondheid wil werken”, aldus Versa Welzijn. “Er worden in kleine groepen verschillende afstanden en tempo’s gelopen.”

Wie belangstelling heeft om deel te nemen kan alle informatie en het inschrijfformulier vinden op de website van Wandel Challenge Huizen. Er wordt voor deelname in 2022 alleen een eenmalige bijdrage van 10 euro gevraagd.

Informatieavond
Op woensdagavond 13 april zijn oude en nieuwe deelnemers vanaf 20.00 uur welkom op de informatieavond in Wijkcentrum Holleblok. De inloop start 19.45 uur.

 “Organisatie en begeleiders geven dan graag meer informatie en een persoonlijk advies.” Aanmelden hiervoor kan bij Nazya Guelcher, nguelcher@versawelzijn.nl

Begeleiding
Voor de begeleiding van de deelnemers zoekt Versa nog ervaren wandelaars die goed de weg weten in de natuur in en rond Huizen.

“Kun je wekelijks of regelmatig op maandagochtend of woensdagavond en vind je het leuk om een groep startende of opbouwende wandelaars te begeleiden? Neem dan contact op met Nazya.”

Uit de krant