Team Up deed al eerder mee aan Alpe d'Huzes en nu doet ook Huizermaten mee.
Team Up deed al eerder mee aan Alpe d'Huzes en nu doet ook Huizermaten mee. Foto: Team UP

Spinningmarathon bij SportCity om geld op te halen voor Alpe d’HuZes

Sport

HUIZEN - Team Up uit Huizen fietst op 2 juni de Alpe d’Huez op om zoveel mogelijk geld op te halen voor de kankerbestrijding. Voor het eerst sinds twee jaar kan de Alpe d’HuZes weer gereden worden.

Om de donaties te verhogen, wordt er vrijdag 13 mei een spinningmarathon/roeichallenge gehouden in SportCity te Huizen. “We hebben nog een relatief last minute event kunnen organiseren vanaf 18.00 uur tot 21.00 uur”, meldt Erik Racké van Team Up. Inschrijven kan bij de balie.

Streefbedrag
“Het event wordt georganiseerd door SportCity Huizen in samenwerking met twee Alpe d’HuZes teams: Team Up en Team Huizermaten. Mensen die mee willen doen, kunnen zich aanmelden bij de balie van SportCity.”

Team Up is een familieteam, dat op 2 juni 2022 voor de vijfde keer meedoet om geld op te halen voor Alpe d’HuZes/KWF. Dit jaar gaan ze met drie generaties de berg op.

Team Huizermaten
Team Huizermaten bestaat uit Marco Christenhuis, die binnenkort ook een wielertocht organiseert bij Wielertourclub Huizen.

Alpe d’HuZes is een sportief evenement waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker.

Uit de krant