Vreugde na het behaalde kampioenschap van s.v. Huizen.
Vreugde na het behaalde kampioenschap van s.v. Huizen. Foto: Bob Awick
foto’s

Kampioenschap voor s.v. Huizen na overwinning op HSV De Zuidvogels

Sport

HUIZEN - Het kampioenschap is binnen voor s.v. Huizen. De geel-groenen versloegen de rood-groenen vanmiddag met 4-2 in de derby.

Het was niet direct een gelopen race voor s.v. Huizen. Het eerste goal was voor HSV De Zuidvogels. Al na 4 minuten wist de thuisspelende ploeg 1-0 op het scorebord te brengen. Dit was ook de ruststand.

Tandje bijzetten
Meteen na rust wisten de rood-groenen al snel in de tweede helft op 2-0 te komen. s.v. Huizen moest een tandje bijzetten en scoorde uiteindelijk 2-1.

Hiermee leek het tij gekeerd en volgende uiteindelijk de gelijkmaker en ook nog de 2-3 en 2-4. Aangezien s.v. Huizen aan een gelijkspel genoeg had om kampioen te worden, haalden de geel-groenen ruimschoots het kampioenschap binnen.

Strijd om de bal. Foto: Bob Awick

Rook voor de rood-groenen. Foto: Bob Awick

De juichende keeper van s.v. Huizen. Foto: Bob Awick