Afbeelding
Foto: De Kleine Huizer Roei Vereniging

Gemoedelijke sfeer tijdens roeiwedstrijd de Kleine Huizer Roei Vereniging

Sport

HUIZEN - In de zonovergoten Aanloophaven hebben de leden van de Kleine Huizer Roei Vereniging afgelopen zaterdag verschillende wedstrijden geroeid. Zij streden voor de felbegeerde wisselbeker van de vereniging.

Vanwege corona is de winst van de wisselbeker twee jaar op rij niet verdedigd. Alle teams waren dan ook bloedfanatiek, ook al ging het vooral om plezier en gezelligheid.

Traject
In de acht deelnemende teams zaten zowel beginners als wedstrijdroeiers. Allen hebben zij hetzelfde traject geroeid van 1500 meter, met op de helft een ommekeer rond een boei.

Prijsuitreiking 
“Het was een prachtige dag waar, door ook veel toeschouwers, enorm van werd genoten!”, laat voorzitter Erica de Vries weten. “Na de laatste finish werden onze drie gigs: de Bol An, de Zwonk en de Vrom en Tom weer terug geroeid naar onze thuishaven ‘t Huizerhoofd.”

Nadat de gigs weer in hun boxen lagen kon de prijsuitreiking beginnen. Onder luid gejuich werd ieder team beloond met mooie medailles en prijzen. Uiteindelijk mocht team Vamos de wisselbeker in ontvangst nemen.

Uit volle borst
De kampioenen mochten het club lied ter gehore brengen. De gemoedelijke sfeer werd nogmaals benadrukt toen door de overige leden uit volle borst werd mee gezongen.

 


Uit de krant