Huizen werkt hard aan de nieuwe selectie van volgend seizoen.
Huizen werkt hard aan de nieuwe selectie van volgend seizoen. (Foto: Johan van der Geest)

Rijnvis eerste nieuwe doelman van Huizen

  Sport

HUIZEN - De eerste nieuwe doelman is binnen bij s.v. Huizen. Kevin Rijnvis komt komend seizoen uit voor de huidige derde divisionist.

Huizen moet voor het seizoen 2017-2018 dringend op zoek naar nieuwe keepers. Gianni Hermans, Johan Verkerk en Wilco Mackaay komen na deze voetbaljaargang niet meer terug op de Wolfskamer.

Betaald voetbal
Met Rijnvis heeft Huizen een sluitpost gevonden met veel ervaring; ook in het betaald voetbal. De inmiddels 28-jarige doelman begon zijn loopbaan bij BFC in Bussum. Op 8-jarige leeftijd ging hij naar de Ajax toe. In 2004 vertrok hij naar HFC Haarlem en een jaar later naar RKC Waalwijk. Via AZ, FC Dordrecht, FC Omniworld, Argon en Sparta Nijkerk kwam Rijnvis in 2016 terecht bij GVVV in Veenendaal.

De selectie voor volgend seizoen krijgt steeds meer vorm. Deze week tekenden aanvaller Garrett Jones en centrale verdediger Nino van Jaarsveld bij.

Jong Groningen
Het is nog altijd de vraag in welke klasse Huizen volgend jaar uitkomt. De ploeg bekleedt momenteel de zeventiende, één na laatste, plaats op de ranglijst. De laatste tijd pakken de groen-gelen wel punten. Afgelopen zaterdag wonnen zij met 0-2 van Jong Groningen.

Morgen hopen de mannen van trainer Henk van de Pol in de winning mood te blijven als zij het thuis opnemen tegen DVS’33 uit Ermelo; de nummer dertien. Het eerste fluitsignaal klinkt om 14.30 uur.


 


reageer als eerste
Elke donderdag het Nieuwsblad voor Huizen per e-mail
Meer berichten