Nieuwsblad voor Huizen - Basketbalvereniging Quick Runners bestaat 35 jaar
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo nieuwsbladvoorhuizen.nl
De basketballers van Quick Runners in actie in Sporthal Wolfskamer.
De basketballers van Quick Runners in actie in Sporthal Wolfskamer. (Foto: Bob Awick)

Basketbalvereniging Quick Runners bestaat 35 jaar

  Sport

HUIZEN - "Quick Runners is een structurele basketbalclub die ervoor zorgt dat ieder op zijn of haar niveau kan spelen. Daarnaast zijn we een stabiele vereniging", zegt interim-voorzitter Peter Strikwerda.

De club bestond 15 december 35 jaar en dat werd gevierd met een jubileumfeest zaterdag 30 december na het mix-toernooi dat altijd aan het einde van het jaar gehouden wordt.

Betrokken
Zelf is hij al 28 jaar bij de vereniging betrokken. Hij begon er als speler toen hij in Huizen kwam wonen. Inmiddels is hij actief als trainer en coach en ook bestuurlijk betrokken.

Zijn passie ligt echter bij het arbitreren van wedstrijden. Hij leidt met plezier ook toptalenten op die wedstrijden kunnen gaan fluiten. "Het is voor iedereen van belang om de spelregels goed te kennen, ook voor de spelers."

Wolfskamer
Strikwerda vertelt dat de vereniging op dit moment 130 leden telt. "We zijn een kleine middelgrote club. Een grote vereniging heeft zo'n 500 leden. Wij doen het in Huizen dus niet slecht." Inmiddels heeft Quick Runners als thuishaven sporthal Wolfskamer op het gelijknamige sportpark.

Lees verder in de digitale editie


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13371756&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>