Overeenkomst uitbreiding clubgebouw HSV De Zuidvogels | Nieuwsblad voor Huizen
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
V.l.n.r. Marianne Tat, Stephen van Cleef, Marianne Verhage en Kees Visser zijn erg blij met deze vervolgstap voor de club.
V.l.n.r. Marianne Tat, Stephen van Cleef, Marianne Verhage en Kees Visser zijn erg blij met deze vervolgstap voor de club. (Foto: Sylvia Vrenegoor - HSV Zuidvogels)

Overeenkomst uitbreiding clubgebouw HSV De Zuidvogels

  Sport

HUIZEN - Heijmans Huizen B.V. en Stichting 't Hoogie hebben afgelopen woensdag de overeenkomst getekend voor de realisatie van de uitbreiding van het clubgebouw op sportcomplex Wolfskamer.

Na een periode van voorbereiding door de bouwcommissie, het bestuur van de stichting, het bestuur van de vereniging en de aannemer stellen zij met trots dat de lang gekoesterde wens van de leden werkelijkheid wordt.

Uitbreiding
De realisatie betreft onder andere uitbreiding van aantal en omvang van kleedkamers voor heren en vrouwen, mindervaliden en scheidsrechters. Daarnaast vindt er een renovatie plaats en krijgen diverse ruimtes een andere functie.

Tevens krijgt de gehele bovenverdieping een geheel nieuwe indeling waardoor toegang tot en verblijf in de kantine optimaal is. Een en ander wordt duurzaam aangepakt. De realisatie start eind mei 2018 en is in het najaar afgerond.

Gemeente
De realisatie is mede mogelijk gemaakt door Gemeente Huizen, haar raadsleden en ambtenaren. Deze werden bij de ondertekening vertegenwoordigd door sportwethouder Marianne Verhage.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13371756&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>