Topspits Olivier Blaauw ruilt na vijftien jaar BFC in voor s.v. Huizen | Nieuwsblad voor Huizen
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Olivier Blauw maakt een weloverwogen overstap naar s.v. Huizen.
Olivier Blauw maakt een weloverwogen overstap naar s.v. Huizen. (Foto: Bob Awick)

Topspits Olivier Blaauw ruilt na vijftien jaar BFC in voor s.v. Huizen

  Sport

HUIZEN - De 23-jarige Olivier Blaauw, geboren en getogen in de Hilversumse Meent, speelt het volgende seizoen bij Huizen, zo maakte hij een paar weken geleden bekend.

"Het is een weloverwogen beslissing geweest. Ik heb de ambitie om op een hoger niveau te spelen en wil ervaren hoe ver ik kan komen. En daarbij: verandering is ook weleens goed. Bij Huizen moet ik me opnieuw bewijzen want ik verwacht niet dat ik meteen basisspeler zal zijn."

Goed gevoel
"Het eerste contact dateert van ruim een maand geleden. Van het eerste gesprek bij Huizen hield ik een goed gevoel over en na een paar nachten slapen heb ik de knoop doorgehakt." Olivier denkt nog niet aan een volgende stap hogerop. "Eerst maar eens zien wat het volgend seizoen brengt en dan zien we wel weer verder."

Huizen speelt nu nog in de hoofdklasse B. De formatie van coach Erik Assink staat laatste en hoewel de strijd nog niet is gestreden, ligt het degradatiespook naar de 1e klasse op de loer.

Laatste
Daarentegen staat zijn BFC in de derde klasse C er uitstekend voor en promotie naar de tweede klasse via de nacompetitie of het kampioenschap is kansrijk. "Dat Huizen laatste staat, was tijdens mijn gesprek ook al het geval. Dat heeft geen rol gespeeld", vervolgt hij.

Lees verder in de digitale editie


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13371756&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>