Afbeelding

Oranjefans opgelet! Doe mee met de Nieuwsblad voor Huizen WK-poule

WK

HUIZEN Ben jij fan van het Nederlands elftal en heb je zin om tijdens het WK zelf ook mooie prijzen te scoren? Schrijf je dan gratis in voor de Nieuwsblad voor Huizen WK-poule. Je maakt dan niet alleen kans op ‘eeuwige roem binnen Huizen’ maar ook op toffe prijzen van lokale winkeliers. Je leest bovendien tijdens het WK gratis Nieuwsblad voor Huizen Extra artikelen.

Heb jij minstens zoveel voetbalinzicht als Louis van Gaal en noemen ze jou ook wel eens een voetbalvisionair? Dan kan je de kans niet laten schieten om mee te doen aan de Nieuwsblad voor Huizen WK-poule. Wedden dat jij de uitslagen van de WK wedstrijden in Qatar beter kunt voorspellen dan je buurman of die opschepperige voetbalvriend?

Of misschien heb je wel helemaal geen verstand van voetbal, maar vind je het wel leuk om een gokje te wagen? Ook dan is onze WK-poule iets voor jou. Want meedoen is helemaal gratis. We zouden bijna zeggen: niet geschoten is altijd mis.

De Nieuwsblad voor Huizen WK-poule, wat is dat?

Tijdens het WK in Qatar mag iedereen die in de regio Huizen woont gratis deelnemen aan de Nieuwsblad voor Huizen WK-poule. Het is simpel: je voorspelt de uitslagen van de voetbalwedstrijden tijdens het WK in Qatar. Wie dit het beste doet wint prachtige prijzen van lokale ondernemers.

Als je meedoet aan deze WK-poule maak je niet alleen kans op hele mooie prijzen, je krijgt nog een Extra cadeautje. Je mag namelijk, zo lang als het WK voetbal in Qatar duurt, gratis Nieuwsblad voor Huizen Extra artikelen lezen. Handig, want dan ben je volledig op de hoogte van al het (oranje-)nieuws uit Huizen.

Schot voor open doel

Zoals gezegd is meedoen aan onze WK-poule helemaal gratis. Maar alleen als je in Huizen of de directe omgeving van Huizen woont kun je meedoen. Zo wordt het een lokaal voetbalfeest. De prijzen, die we later bekend maken, worden beschikbaar gesteld door lokale ondernemers.

Zin om mee te doen met de poule? Schrijf je dan nu in. En nodig meteen ook je buurman, vriendin, je hele voetbalteam, collega’s, overbuurvrouw en sportbuddy’s uit om mee te doen. Dan kunnen jullie voor eens en voor altijd bepalen wie de grootste voetbalkenner is. 

Meld je hier aan voor de WK-poule 

Disclaimer: De Nieuwsblad voor Huizen WK-poule is een samenwerking met Poules.com. Door je aan te melden bij Poules.com ding je mee voor de lokale prijzen. Ook ga je door je aan te melden ermee akkoord dat het Nieuwsblad voor Huizen jouw voor- en achternaam kan vermelden op de ranglijst in het Nieuwsblad voor Huizen en op Nieuwsbladvoorhuizen.nl/wkpoule.