Afbeelding

WK-poule al ingevuld? Je maakt kans op mooie prijzen!

WK

HUIZEN - Nog een paar dagen, dan begint het WK voetbal. Heb jij je al ingeschreven voor de Nieuwsblad voor Huizen WK-poule? Meedoen kost niks en je maakt kans op geweldige prijzen. Bovendien lees je tijdens het WK gratis Nieuwsblad voor Huizen Extra artikelen. Hattrick dus.

Hoe dichter we bij het WK voetbal komen, hoe meer de gesprekken over voetbal gaan. En over het invullen van de Nieuwsblad voor Huizen WK-poule! Heb jij je al aangemeld en je poule ingevuld?

Gratis meedoen met kans op geweldige prijzen 

Tijdens het WK voetbal mag iedereen die in de regio Huizen woont gratis deelnemen aan de Nieuwsblad voor Huizen WK-poule. Het is simpel: je voorspelt de uitslagen van de WK voetbalwedstrijden. Doe je mee? Meld je dan aan – en vergeet niet om je poule in te vullen – voor 20 november, dan maak je de meeste kans. Later aanhaken kan wel, maar mogelijk mis je dan wat scoorkansen. Wie de beste voorspelling doet wint prachtige prijzen, beschikbaar gesteld door lokale ondernemers:

Eerste prijs: een cadeaubon van Slaapmaker, ter waarde van 200 euro

Tweede prijs: een cadeaubon van Home Island Interiors, ter waarde van 100 euro

Derde prijs: een staafmixer van Expert Huizen, ter waarde van 99,95 euro

Vierde prijs: een Delonghi melkschuimer van Expert Huizen, ter waarde van 79,95 euro

Vijfde prijs: een kippiepan van Kippie Huizen, ter waarde van 35,99 euro

Zesde tot tiende prijs:  2 vrijkaartjes voor IJsbaan Wintervillage Laren

Hattrick

Als je meedoet aan deze WK-poule maak je niet alleen kans op deze fijne prijzen, je krijgt nog een Extra cadeautje. Je mag namelijk, zo lang als het WK voetbal duurt, gratis Nieuwsblad voor Huizen Extra artikelen lezen. Handig, want dan ben je volledig op de hoogte van al het (oranje-)nieuws uit Huizen. Dus gratis meedoen aan de WK-poule, mooie prijzen winnen en Nieuwsblad voor Huizen Extra lezen… Hattrick!

Dus nodig ook je vriendenclub, buurvrouw, collega’s, je echtgenote en de slager uit voor deze poule en kom erachter wie de grootste voetbalkenner van Huizen is.

Meld je hier aan voor de WK-poule

Disclaimer: De Nieuwsblad voor Huizen WK-poule is een samenwerking met Poules.com. Door je aan te melden bij Poules.com ding je mee voor de lokale prijzen. Ook ga je door je aan te melden ermee akkoord dat het Nieuwsblad voor Huizen jouw voor- en achternaam kan vermelden op de ranglijst in het Nieuwsblad voor Huizen en op nieuwsbladvoorhuizen.nl.