"Hoe kom je erachter of je hart ligt in de zorg? De Ontdekdezorg week helpt bij het beantwoorden van deze vraag."
"Hoe kom je erachter of je hart ligt in de zorg? De Ontdekdezorg week helpt bij het beantwoorden van deze vraag." Foto: Utrechtzorg

Baankansen en tientallen activiteiten tijdens Ontdekdezorg-week

Zorg

REGIO - In de ‘Ontdekdezorg week’, van 14 tot en met 19 maart, kunnen carrièreswitchers de mogelijkheden van werken in zorg en welzijn (her)ontdekken tijdens tientallen online en live events. Ook in regio Gooi en Vechtstreek zijn activiteiten georganiseerd. 

Zo is er op dinsdag 15 maart een banenmarkt in Hilversum en kunnen geïnteresseerden op 17 maart een online webinar speciaal voor Gooi en Vechtstreek volgen. Alle activiteiten zijn te vinden op de website ontdekdezorgweek.nl

Vragen
“Dat de zorg mensen nodig heeft, is duidelijk”, meldt Utrechtzorg, die de Ontdekdezorg week coördineert in de regio. “Alleen in de Gooi en Vechtstreek staan er al bijna tweehonderd vacatures open.”

Veel mensen kijken door corona met meer interesse naar deze sector. “Maar hoe kom je erachter of daar echt je hart ligt en of je de stap wilt zetten om te veranderen van baan? En hoe pak je dat dan aan? De Ontdekdezorg week helpt bij het beantwoorden van deze vragen.”

Bekijk hier een video over de Ontdekdezorg week:


Uit de krant