Afbeelding
Foto: PR

Informatiebijeenkomst ‘Late gevolgen bij borstkanker’ bij Viore

Zorg

REGIO - Viore houdt op 11 mei een informatiebijeenkomst over ‘Late gevolgen bij borstkanker’. Viore is gevestigd in Hilversum, maar ontvangt bezoekers uit de hele regio. 

“Tijdens of na de behandeling tegen borstkanker kun je tegen uiteenlopende klachten aanlopen. Soms is daar weinig aan te doen, maar in veel gevallen zijn er mogelijkheden om die klachten te verminderen”, meldt Viore.

Hierover gaat de informatiebijeenkomst die Viore, samen met Tergooi MC en Borstkankervereniging Nederland houdt op woensdag 11 mei.

Ook online
Aan het woord komen een verpleegkundig specialist van Tergooi MC en een ervaringsdeskundige van Borstkankervereniging Nederland. Ook is er ruimte om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan.

Belangstellenden kunnen naar Viore toe komen om de bijeenkomst bij te wonen, maar het is ook mogelijk om online deel te nemen. De bijeenkomst start om 16.00 uur en is rond 17.45 uur afgelopen. Deelname is gratis.

Lotgenotengroep
In juni start een lotgenotengroep over late gevolgen na borstkanker bij Viore. Om (ex-)borstkankerpatiënten met elkaar in contact te brengen en hen in de gelegenheid te stellen om tips, ervaringen en adviezen met elkaar te delen.

Deze groep zal eens per maand bijeenkomen. Zowel voor de informatiebijeenkomst als voor de lotgenotengroep dienen belangstellenden zich aan te melden via aanmelden@viore.org of telefoonnummer 035-6834620.

Bij Viore staan de deuren aan de Oosterengweg 44 in Hilversum open op alle werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur. Zonder afspraak of verwijzing kunnen bezoekers dan terecht voor een luisterend oor en voor informatie over het uitgebreide aanbod aan activiteiten en lezingen. Bezoekers kunnen ook een (telefonische) afspraak maken voor individuele gesprekken over bijvoorbeeld levensvragen, kanker en werk en kanker binnen het gezin. Zie voor meer informatie ook de website: www.viore.org.

Uit de krant