Nieuwsblad voor Huizen - Hospice Huizen houdt Open Huis
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo nieuwsbladvoorhuizen.nl
Bestuursleden van Stichting Hospice Huizen voor het hospice aan het Gooierserf.
Bestuursleden van Stichting Hospice Huizen voor het hospice aan het Gooierserf. (Archieffoto: Bob Awick)

Hospice Huizen houdt Open Huis

  Zorg

HUIZEN - Hospice Huizen aan het Gooierserf 126 opent vanaf 15 januari de deuren. Belangstellenden die binnen willen kijken, zijn zaterdag 13 januari van 10.00 tot 14.00 uur welkom tijdens een Open Huis.

"Na jaren van voorbereiding zijn wij bijzonder verheugd en dankbaar dat vanaf 15 januari 2018 de deuren van de Hospice Huizen open gaan", aldus de Stichting Hospice Huizen.

Intensief gewerkt
"In de achterliggende jaren is er door vele vrijwilligers intensief gewerkt aan de inhoudelijke opzet van zorg die er toe doet. Hospice Huizen is een 'bijna thuis huis'."

Gasten in hun laatste levensfase, met een levensverwachting van 3 maanden of korter, worden verzorgd door familie en vrienden. Bijna zoals thuis en dat is uniek.

Huiselijke leefsituatie
Gasten kunnen de inrichting van hun kamer aanpassen zoals zij dat wensen. De eigen huiselijke leefsituatie wordt op die manier zoveel mogelijk benaderd.

Het hospice biedt ondersteuning met de hulp van vrijwilligers. Alle medische- en verpleegkundige zorg wordt geboden door professionals, zoals dat thuis ook zou gebeuren. Opname in het Hospice Huizen gebeurt met een indicatie voor palliatieve terminale zorg.

Zorg
De eigen huisarts van de gast blijft verantwoordelijk. De verpleegkundige zorg wordt geleverd door een gespecialiseerd team van Amaris Thuiszorg. Ook 's nachts is er een verpleegkundige aanwezig.

De vrijwilligers in het hospice zijn geschoold en worden ondersteund door twee coördinatoren. Meer informatie op de site hospicehuizen.nl

reageer als eerste

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13371756&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>