Nieuwsblad voor Huizen - Hospice Huizen officieel geopend
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
De initiatiefnemers van Hospice Huizen planten ter gelegenheid van de officiële opening een olijfboom.
De initiatiefnemers van Hospice Huizen planten ter gelegenheid van de officiële opening een olijfboom. (Foto: Bob Awick)

Hospice Huizen officieel geopend

  Zorg

HUIZEN Hospice Huizen aan het Gooierserf 126 is vrijdagmiddag officieel geopend door het planten van een olijfboom die voor het hospice komt te staan.

De boom werd geplant door de grondleggers: Martijn Wiesenekker, Ruud Kriek, Gerard Stuivenberg, Deliana Heutink, Anja Voerman, Wijgert Gooier en Wilma de Groot. Zij zijn hier al jaren mee bezig.

Rondleiding
Na de opening was er een rondleiding voor genodigden in het hospice, dat maandag zijn deuren open zet voor de eerste gasten.

Morgen, zaterdag 13 januari, is er de gelegenheid voor belangstellenden om tussen 10.00 tot 14.00 uur een kijkje in het hospice te nemen.

Bijna thuis
Hospice Huizen is een 'bijna thuis huis'. Gasten in hun laatste levensfase met een levensverwachting van 3 maanden of korter, worden verzorgd door familie en vrienden. Bijna zoals thuis.

Zij worden bijgestaan door zorgprofessionals en een 60-tal vrijwilligers. Die zorgen ervoor dat de gasten hun laatste levensfase op een zo'n aangename manier kunnen doorbrengen.

 


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13371756&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>