Rotary Gooimeer houdt seminar 'Werk voor iedereen' | Nieuwsblad voor Huizen
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Rotary Gooimeer organiseert wel vaker seminars. Bijvoorbeeld over het winkelen van de toekomst.
Rotary Gooimeer organiseert wel vaker seminars. Bijvoorbeeld over het winkelen van de toekomst. (Foto: Rotary Gooimeer)

Rotary Gooimeer houdt seminar 'Werk voor iedereen'

  Zorg

HUIZEN - Rotary Gooimeer houdt voor werkgevers woensdag 14 februari het seminar 'Werk voor iedereen' voor werkgevers in Het Huis van de Buurt aan de Draaikom 2.

Met een boeiend programma wil de Rotaryclub de mogelijkheden laten zien om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in dienst te nemen.

Nutteloos
"Het zal je maar gezegd worden: jij bent iemand met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hoe klein voel je je dan? Je voelt je waardeloos, nutteloos, want jij telt niet mee."

"Het zal je kind maar zijn, of je vader, of je partner, die hoort bij de groep die een afstand heeft tot de arbeidsmarkt. Dat wil toch niemand? Dat hoeft ook niet. Het kan echt anders!", is de gedachte achter het seminar.

Omdraaien
"Rotary Gooimeer wil een symposium organiseren waarbij we zaken omdraaien. Want wat verandert er als we het hebben over een arbeidsmarkt met een afstand tot mensen?"

"Dan ligt het probleem niet bij de mensen die een beperking hebben, maar bij de arbeidsmarkt. Hoe kunnen we die arbeidsmarkt zo aanpassen dat iedereen daaraan mee kan doen, ook mensen met een beperking?"

Lees verder in de digitale editie


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13371756&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>