<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Aanleveren nieuws

 

Wat is het?
Aanleveren nieuws is hét podium om je eigen bericht te publiceren op deze nieuwssite. Je kan een activiteit aankondigen of een verslag/foto van een gebeurtenis delen met alle sitebezoekers.

Hoe werkt het?
Klik hieronder op één van de twee formulieren. Maak dan een account of log in als je al een account hebt. Typ of kopieer dan de tekst in het formulier en voeg eventueel foto('s) en/of videolink(s) toe. Door te klikken op de link in de bevestigingsmail wordt het nieuwsbericht op de site gepubliceerd en aangeboden bij onze redacties.

               

Waar vind ik het nieuws?

De aankondigingen worden geplaatst in de GooiAgenda. Het andere lezersnieuws wordt geplaatst in één van de te kiezen rubrieken. Uit de ontvangen berichten maakt de redactie een selectie voor publicatie in de krant.


Spelregels?
De gebruiker van een Deel je nieuws-formulier gaat akkoord met de huisregels, die hieraan verbonden zijn. Klik hier voor de huisregels.

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226626&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>