Meer deelnemers welkom op Stenen Tafeltennistafel Toernooi
Meer deelnemers welkom op Stenen Tafeltennistafel Toernooi Foto: Suzan Oostwouder

Eerste Stenen Tafeltennistafel Toernooi

Sport

HUIZEN - Leden van ttv Bijmaat en jeugdleider Peter Struiksma verwelkomen graag kinderen, jongeren en volwassenen bij een van de zeven stenen tafeltennistafels die her en der verspreid staan in het dorp. Voor materiaal en uitleg wordt gezorgd.

Iedereen mag komen tafeltennissen; ervaring is geen vereiste. Het is een gratis toernooi dat drie doelen dient: kinderen zitten niet alleen thuis tijdens de zomervakantie, de stenen tafels worden weer eens gebruikt en de tafeltennissport wordt onder de aandacht gebracht. Bovendien is sporten gezond, zijn deelnemers lekker buiten bezig en leren op een leuke manier anderen kennen.

Waar en wanneer
Nog zes keer wordt er gespeeld. Om 10.00 uur is het de beurt aan kinderen tot 12 jaar, vanaf 14.00 uur aan 13- tot en met 17-jarigen en om 19.00 uur aan de volwassenen.

Het toernooi wordt gehouden op: 16 juli bij de stenen tafeltennistafel op de Kornwerd, 21 juli op Loevestein, 23 juli op Duivenvoorde, 27 juli aan de Koedijk, 29 juli aan Vooronder en 3 augustus op de Simone de Beauvoirlaan. Een kwartier voor aanvang kunnen deelnemers zich nog aanmelden. Ook kan dit online: www.huizen.nl/activiteiten-buurtsportcoaches.

Uit de krant