Naast het spelen van bridge was er ook gelegenheid voor gezelligheid.
Naast het spelen van bridge was er ook gelegenheid voor gezelligheid. Foto's: Doublet

Bridgevereniging Doublet viert 30-jarige bestaan

Sport

De leden van Doublet komen al 30 jaar op de dinsdagavond naar de Pride, naast voetbalclub s.v. Huizen. Om 19.30 uur beginnen de avonden waar vooral de gezelligheid een belangrijke rol speelt. Er wordt zogezegd niet met het mes op tafel gespeeld. Na afloop wordt er vaak nog even na geborreld bij de bar, waarna een ieder weer vertrekt met een lekker en voldaan gevoel.

Doublet bestond vorig jaar 30 jaar maar door COVID 19 kon dit jubileum pas afgelopen zaterdag gevierd worden. Bij Eemland in Eemnes was een dag georganiseerd om dit jubileum te vieren met een bridgedrive, een lunch en een borrel na afloop, waarbij ook oud-leden aanwezig waren. De leden genoten ervan om elkaar weer te kunnen ontmoeten, bij te praten en tegen elkaar te kunnen bridgen.

Huidige niveau
Bij zo’n memorabel moment - er zijn nog een aantal leden van het eerste uur - is het ook belangrijk om vooruit te kijken en dat doet Doublet. Doublet hoopt het huidige niveau te kunnen vasthouden.

Als het aan de leden ligt vieren zij over 4 jaar, een jaartje minder vanwege de Covid 19, hun 35-jarige bestaan weer bij Eemland in Eemnes te vieren. Het feest van afgelopen zaterdag is zeker voor herhaling vatbaar.

Nieuwe leden
Nieuwe leden zijn altijd van harte welkom. Mensen mogen vrijblijvend een maand komen spelen. De mentaliteit is: gezelligheid voorop. Wie eens wil komen kijken, kan bellen met het secretariaat van Doublet: 06 195 36 727.


Uit de krant