Bands kunnen zich nu nog inschrijven.
Bands kunnen zich nu nog inschrijven.

Inschrijven voor Battle of the Coverbands

HUIZEN - Coverbands kunnen zich nog tot 13 juni aanmelden voor de Battle of the Coverbands die dit jaar voor het eerst plaats gaat vinden tijdens de Huizerdag op 12 september. Deze battle komt in de plaats van het Open Podium.

Door middel van een wedstrijd op Facebook kunnen bands strijden voor één van de vier finaleplaatsen. Tijdens de Huizerdag, op 12 september 2015, spelen de vier bands met de meeste Facebook-likes op Plein 2000 op het grote podium.
Bands kunnen zich aanmelden via het formulier op de website van de Huizerdag, www.huizerdag.nl. Hier staan ook de voorwaarden van de wedstrijd vermeld.

Facebook
Vanaf 15 juni 2015 zal er gedurende vier weken gestemd kunnen worden op de Facebookpagina van de Huizerdag. Stichting Huizerdag plaatst daarvoor van iedere band een bericht op haar Facebookpagina.

Meeste likes
De vier bands die de meeste likes ontvangen mogen spelen in de finale tijdens de Huizerdag op Plein 2000. Op 12 juli zal de Stichting Huizerdag de vier finalebands bekendmaken op haar Facebookpagina.
Tijdens de Huizerdag zal een professionele jury de optredens beoordelen en een winnaar bepalen.

Winnende band
De winnende band mag zich 'Beste coverband Huizerdag 2015' noemen, ontvangt een prachtige beker, een mooi artikel in lokale kranten, een artikel op de website van de Huizerdag, uitgebreide vermelding op de Facebookpagina van de Huizerdag, eeuwige roem en nog meer.