Rein Wolvetang van het Veteranencafé, dat donderdag weer in Huizen wordt gehouden.
Rein Wolvetang van het Veteranencafé, dat donderdag weer in Huizen wordt gehouden.

donderdag 16 juli

Veteranen Sociëteit

De bijeenkomst van de veteranen sociëteit Huizen vindt plaats in de Brassershoeve aan de Waterstraat 2. Alle veteranen zijn van 14.30 tot 17.00 uur welkom.

16 juli tot 14 november

Expositie

Martien van den Dijssel exposeert zijn schilderijen in De Bibliotheek in Eemnes. Hij werkt met olieverf op paneel/MDF en schildert voornamelijk landschappen in geabstraheerde vorm.

Zie voor openingstijden De Bibliotheek: www.debibliotheek.org. Raadhuislaan 49B.

vrijdag 17 juli

Mamacafé

Alle a.s. ouders en ouders met een baby en hun peuterbroertje of zusje zijn welkom in wijkcentrum 't Holleblok, Holleblok 2a in Huizen. Jeugdconsulente CJG / jeugdverpleegkundige Marieke Galman is aanwezig om over spelen en ontwikkeling te praten. Van 10.00 tot 11.30 uur.

tot zaterdag 18 juli

Tentoonstelling

Achttien kunstenaar laten in de tentoonstelling 'Inslag' zien, dat je van versleten, geweven, geblokte keukendoeken de meest uiteenlopende kunstwerken en 'nieuwe' gebruiksvoorwerpen kunt maken. Van een 'Birkintas', tot sieraad, collage, schilderij, foto, beeld tot gedicht. In de (h)Artgalerij van het Brinkhuis Laren, Brink 29. www.hartvoorlaren.nl

zaterdag 18 juli

Repair Café

De deuren van wijkcentrum De Bongerd in Eemnes staan weer open voor de bezoekers van het Repair Café. Vanaf 10.00 uur worden daar kapotte huishoudelijke apparaten, kleding, tuingereedschap, kampeerspullen en meer indien mogelijk gratis gerepareerd.

Eventueel te vervangen onderdelen dient u zelf mee te brengen. De sessie duurt tot 13.00 uur. Na 12.30 worden geen apparaten meet aangenomen. Jhr. C. Roëlllaan 17 Eemnes.

vrijdag 24 juli

Mamacafé

Alle a.s.ouders en ouders met een baby en hun peuterbroertje of zusje zijn welkom in wijkcentrum 't Holleblok, Holleblok 2a in Huizen. Hier worden ervaringen uitgewisseld over de opvoeding terwijl de peuters met elkaar kunnen spelen. 10.00 tot 11.30 uur.

tot woensdag 26 augustus

Yoga op het strand

Yoga Shanta biedt gratis yogalessen aan op het strand van de Zomerkade in Huizen. Elke woensdag tussen 20.00 en 21.00 uur is iedereen welkom, ervaren of onervaren met yoga. Geadviseerd wordt om prettige, loszittende kleding te dragen. In bezit van een yogamatje? Neem deze dan mee. Een grote handdoek voldoet ook. Meer informatie: info.yogashanta@gmail.com of 06 36305407. Door van te voren aan te geven of je van plan bent te komen, word je via Whatsapp/sms op de hoogte gehouden als de les niet doorgaat.

tot dinsdag 1 september

Zomerinloop

De zomerinloop in wijkcentrum het Holleblok in Huizen is een ontmoetingsplek voor senioren. Ze zijn hier welkom voor een gezellig praatje, een kopje koffie of thee en een spelletje. Niets hoeft, veel is mogelijk. De inloop vindt elke dinsdagmiddag tussen 13.15 en 15.00 uur plaats. Er zijn geen kosten aan verbonden. Voor koffie en thee wordt een kleine bijdrage gevraagd. Aanmelden is niet nodig. Holleblok 2, Huizen.

Zaterdag is er weer een Repair Café in Eemnes.