Voor de opnamen werd er gerepeteerd.
Voor de opnamen werd er gerepeteerd. Foto: Bob Awick

Het gaat er spectaculair en hard aan toe bij Bommetje! XL

HUIZEN - Het gaat er hard en spectaculair aan toe bij Bommetje! XL in Huizen. Bezoekers vermaken zich uitstekend bij de opnamen. Wel zijn er twee deelnemers naar het ziekenhuis vervoerd nadat ze verkeerd terecht waren gekomen.

"Met hen gaat het gelukkig weer goed", vertelt een woordvoerder. Het is vaak de onbekendheid met de spellen die ervoor zorgen dat deelnemers niet goed landen. Vooraf is uitgebreid geoefend en getest of alles verantwoord was.

Opnamen
Sinds afgelopen zaterdag vinden de opnamen voor het programma plaats in het Nautisch Kwartier. Daarvoor was het parcours al opgebouwd en dat trok al heel wat bekijks. Zelfs de boodschappenplusbus kwam even langs om de ouderen te laten zien hoe de hoge glijbaan eruitzag. "Het was heel spectaculair. Ik heb heel wat filmpjes gemaakt", vertelt een van de toeschouwers. Ze had zich speciaal aangemeld om zeker te zijn van een plek op de tribune. "Dat was wel een beetje chaotisch, want iedereen bleek te kunnen gaan zitten, maar we hebben een mooie plek gevonden en genoten." De uitzendingen zijn in het voorjaar van 2016.