Zo herken je 'Van Goede Huizen'.
Zo herken je 'Van Goede Huizen'.

Hart van Huizen lanceert keurmerk 'Van Goede Huizen'

HUIZEN - Winkels en horeca van het Hart van Huizen gaan zich vanaf september profileren met het keurmerk 'Van Goede Huizen'. Dit is een speciaal winkelkeurmerk dat wordt toegekend aan ondernemers in het winkelgebied die zich onderscheiden door hun bijzondere uitstraling en inrichting, hun ambachtelijke producten of het geboden serviceniveau.

De lancering van het keurmerk 'Van Goede Huizen' maakt deel uit van een breed samenwerkingsverband tussen ondernemers, VVV en hoteliers om inwoners en bezoekers uit de regio te attenderen op het bijzondere winkelaanbod dat Huizen te bieden heeft.

Gastvrijheid
Gert Jan de Lange, voorzitter van ondernemersvereniging Hart van Huizen: "Huizen heeft een prachtig centrum met een onderscheidend winkelaanbod. Niet alleen de grote ketens die je overal vindt, maar juist veel kwaliteitswinkels met ambachtelijke producten. Door het keurmerk 'Van Goede Huizen' in het leven te roepen, kunnen we dit hoge niveau van gastvrijheid, service en kwaliteit die Huizen als aantrekkelijk winkelcentrum te bieden heeft, duidelijker profileren."

Campagne
In september gaat de campagne 'Van Goede Huizen' van start en zullen het logo en de nieuwe, bijbehorende vormgeving op diverse plaatsen in het centrum en op bijzondere producten te zien zijn. Ook zijn er plattegronden in de maak om het winkelaanbod voor het publiek inzichtelijk te maken. Op de Facebookpagina en website hartvanhuizen.nl en in een wekelijkse column in het HuizerNieuws staan regelmatig ondernemers centraal die het keurmerk 'Van Goede Huizen' voeren en wordt uitgelegd waarom zij dit keurmerk verdiend hebben. Daarnaast worden algemene trends en interessante wetenswaardigheden onder de aandacht gebracht. De Lange: "Het mooie hiervan is dat we niet alleen consumenten attenderen op het bijzondere aanbod dat het Hart van Huizen heeft, maar ook hopen ondernemers zo te inspireren om hun serviceniveau of productaanbod nog verder aan te scherpen om 'Van Goede Huizen' te zijn."
Ter promotie van het winkelaanbod brengt de VVV in samenwerking met het Hart van Huizen binnenkort een speciale brochure uit over winkelen in het Hart van Huizen en verrast Hotel Newport als eerste hotelier zijn gasten met een speciale goodiebag om duidelijk te maken dat het Hart van Huizen meer dan een bezoekje waard is.