Netwerk Club van 25 't Gooi start nieuwe seizoen

HUIZEN - Netwerk Club van 25 't Gooi in Huizen start vrijdagochtend 4 september het nieuwe seizoen met haar eerste bijeenkomst in 't Visnet. De bijeenkomst start om 8.00 uur. De bijeenkomsten zullen elke twee weken 's ochtends plaatsvinden.

De Club van 25 wil een krachtig lokaal netwerk zijn waarbinnen 25 ondernemers en managers uit 25 verschillende branches elkaar 25 keer per jaar ontmoeten en aan nieuwe klanten helpen. Door in gesprekken elkaars behoeften te leren kennen, worden de leden ambassadeurs van en voor elkaar. Hierdoor zullen zij makkelijk bedrijven aanbevelen, waardoor verwacht wordt dat dit ook tot nieuwe opdrachten zal leiden.
"Naast de lokale bijeenkomsten worden er ook meerdere malen per jaar landelijke netwerkevenementen georganiseerd, zoals op 9 september de Back in Business Barbecue in de Businesshome van sv Huizen. Ook hiervoor kunnen belangstellenden zich aanmelden, ook als ze nog geen lid zijn."
Elk bedrijf kan zich aansluiten bij de Club van 25, mits er geen concurrentie ontstaat met de bestaande leden in de Club. "De combinatie van grote en kleinere bedrijven, mannen en vrouwen, starters en ervaren organisaties, zzp'ers en werkgevers, maakt de Club van 25 tot een succes, getuige de reacties van enthousiaste leden: 'Samen staan we sterk', 'De Club van 25 verbindt in een professionele setting die je uitdaagt écht de volgende stap te nemen' en 'Binnen korte termijn heeft de Club van 25 zich bewezen. Naast het professionele en laagdrempelige aspect heb je in de club van 25 meteen ambassadeurs tot je beschikking die jouw organisatie promoten.'"
Voordat een belangstellende lid wordt, kan deze vrijblijvend twee keer deelnemen aan een bijeenkomst van een Club naar keuze. Aanmelden kan via de website www.clubvan25.nl door naar het bewuste evenement te scrollen in de kalender en daar door te klikken.