Wilfred Genee komt naar PLUS Van den Brom in de Oostermeent.
Wilfred Genee komt naar PLUS Van den Brom in de Oostermeent.

Wilfred Genee en record fruithappen bij PLUS

HUIZEN - PLUS van den Brom in Winkelcentrum Oostermeent is druk met gezonde voeding. Om dat kracht bij te zetten komt Wilfred Genee zijn nieuwe boek 'Wedden dat het lekker is!' signeren op 23 oktober. Daarnaast is er op 28 oktober een recordpoging fair trade fruithappen.

"Als meest verantwoorde supermarkt van Nederland hecht PLUS veel waarde aan goede voeding. Bewust eten is lekker én kan ook eenvoudig zijn. Dat willen PLUS en presentator Wilfred Genee en zijn vrouw Lili aan heel Nederland laten weten", laat eigenaar Harald van den Brom weten. Klanten van PLUS Van den Brom kunnen het nieuwste boek 'Wedden dat het lekker is!' kopen, laten signeren en met Wilfred in gesprek gaan over bewuste voeding op 23 oktober van 13.30 tot 14.30 uur.

Daarnaast organiseert de supermarkt op woensdag 28 oktober een recordpoging fair trade fruithappen. "Het is de bedoeling dat zo veel mogelijk kinderen tussen de vier maanden en vier jaar oud tegelijkertijd een bananenfruithapje eten. Voedingscoach Vivian Reijs geeft hier het startschot voor." Alle deelnemende kindjes worden op de foto gezet en PLUS kiest uit alle kleintjes hét nieuwe PLUS fairtradegezicht. De jury, bestaande uit Vivian Reijs en eigenaar Harald van den Brom, maakt op 29 oktober de winnaar bekend via de Facebookpagina van PLUS. Deze wint een jaar lang gratis fair trade bananen. Het programma van de middag is als volgt: vanaf 14.30 uur, ontvangst en registratie met fair trade koffie, thee en lekkers; 14.30 - 15.30 uur fruitworkshop door voedingscoach Vivian Reijs; 15.35 uur start recordpoging fair trade fruithappen, 16.00 - 17.30 uur tijd voor een frisse en fruitige foto.