Bij mooi weer is er ook een zeilwedstrijd.
Bij mooi weer is er ook een zeilwedstrijd. Foto: Zeilcollege

Dit jaar klein Brugfeestje ter afsluiting seizoen Zeilcollege

HUIZEN - Het Zeilcollege aan het Kooizand sluit het seizoen weer af met het vermaarde brugfeest. Deze keer wel met een intiemere versie, zodat er eerder sprake is van een Brugfeestje, maar nog steeds is iedereen van harte welkom.

Het Brugfeestje start zondag vanaf 12.00 uur in en om het Zeilcollege aan het Kooizand 70, aan het eind van de Middelgronden rechtsaf. "Bezoekers worden onthaald met live-muziek, soep, lekkere hapjes en drankjes. Het seizoen zit erop, dus is dit een mooie gelegenheid voor een eindfeestje bij de Aanloophaven."

Zeilwedstrijd
"Bij mooi weer kan men gratis deelnemen aan een zeilwedstrijd en voor de kinderen is er een mogelijkheid om lantaarns te knutselen, te tekenen en met spelletjes mee te doen. Dat gebeurt onder begeleiding."
De muziek wordt verzorgd door het Sunrise-Combo met liedjes uit the Great American Songbook. Zij spelen van 13.00 tot 16.00 uur. "Het is de bedoeling dat het feest zich op het terras en binnen in de zeilschool afspeelt. Oud-cursisten, hun ouders en vrienden zijn ook welkom. En natuurlijk de buurt om het Zeilcollege heen."