De trotse medewerkers van de slagerij met Ster.
De trotse medewerkers van de slagerij met Ster. Foto: Slagerij Koelewijn

Trotse Keurslager Wim Koelewijn krijgt Ster

HUIZEN - Keurslager Wim Koelewijn heeft maandagavond tijdens de landelijke finale van Slager met Ster in Nijkerk 1 ster toegewezen gekregen. Slager met Ster word je niet zomaar. De afgelopen maanden heeft het team alles uit de kast gehaald om te behoren tot het selectieve sterwinnaarsgezelschap.

Alleen slagers die zich onderscheiden door uitzonderlijke prestaties op het gebied van kwaliteit, service, organisatie en klantgerichtheid hebben een sterbeoordeling behaald. De ontlading was dan ook groot toen de uitslag bekend werd gemaakt en Keurslager Wim Koelewijn tot de gelukkige behoorde.

Eindoordeel
Het eindoordeel van de jury luidde: "Gedreven ondernemers met een gezonde bedrijfsfilosofie. De medewerkers zijn vriendelijk, vakkundig en zeer betrokken. Fijne, gemoedelijke, persoonlijke koop- en werksfeer. Het vestigingspunt in een goedlopend vershof." Om zover te komen moesten diverse ronden doorlopen worden. In de voorronde is de slagerij door 2 verschillende vakjury's en 2 mysterieshoppers onaangekondigd beoordeeld. In de finaleronde kwam een team van retaildeskundigen onaangekondigd langs. Ook hebben finalisten elkaar beoordeeld en konden klanten hun stem uitbrengen door een klantenenquĂȘte.
Klanten kunnen deze week het succes meevieren. Voor iedere klant is er een klein gebakje en bij aankoop van minimaal 15,- euro is er een gratis goudbekroonde grillworst. Daarnaast is er een kassabonnenactie gestart waar wekelijks lekkere prijzen te winnen zijn en aan het eind van de drie weken een prachtige hoofdprijs: een dagdeel volledig verzorgd varen op een Huizerse botter met 10 personen.