De leden van de Gooische Operette.
De leden van de Gooische Operette.

Kaffee-Kuchen-Konzert Gooise Operette in Gosepa

HUIZEN - De Gooise Operette houdt zondag 20 maart weer een Kaffe-Kuchen-Konzert. "De vorig jaar ingezette nieuwe traditie was zó succesvol dat wij het dit jaar weer doen", zegt Loes Jongen van de Gooise Operette.

"We laten de traditionele concertformule los en trakteren onze gasten tussen de muzikale 'gangen' door op koffie, thee en lekkernijen in een ontspannen sfeer aan gezellige tafeltjes.

50 jaar
De jubilerende Gooise Operette heeft als thuisbasis de gemeente Huizen en is al 50 jaar het enige operettegezelschap dat het Gooi rijk is.

Springlevend
Dat operette als lichtklassieke muziekvorm tussen musical en opera in springlevend is, bewijst onder andere André Rieu steeds opnieuw.

Fledermaus
Ook de Gooise Operette trekt jaarlijks volle zalen in theater Spant! in Bussum, waar het gezelschap gedurende drie voorstellingen een complete operette op de planken zet.
Dit jaar wordt het meesterwerk van Johann Strauss jr 'Die Fledermaus' uitgevoerd.

Gosepa
Het concert vindt op zondag 20 maart plaats in gebouw Gosepa aan het Gooierserf 122 in Huizen. De aanvang is 14.30 uur.

Kaarten
Kaarten, inclusief koffie/thee en lekkers, kosten 17,50 euro en zijn te bestellen via de website www.gooiseoperette.com of telefonisch op 06-36550999. Reserveren is aanbevolen.