Jeannet samen met de vorige eigenaren.
Jeannet samen met de vorige eigenaren.

Drogisterij DIO Jeannet vierde 10-jarig bestaan

HUIZEN - Jeannet Noordbeek nam op 1 juni 2006 de drogisterij in het Holleblok over en dat werd afgelopen week gevierd.

Woensdag 1 juni werden er meer dan honderd goodiebags uitgedeeld en stonden de koffie en de gebakjes klaar. Vrijdag waren er een schoonheidsspecialiste, een nagelstyliste en een klant die met kinderen aan het knutselen was. Ook werd een demonstratie gegeven van leuke haakproducten. Op zaterdag kreeg elke klant een leuke attentie mee.
Jeannet werkte voordat ze de zaak overnam al 18 jaar als bedrijfsleidster voor de vorige eigenaren, de familie Van Baren. Samen met haar man en twee dochters zette zij de schouders eronder en heeft zij de zaak verder voortgezet, met als resultaat een prachtige zaak waarin ze nu haar tienjarig jubileum kan vieren.

Stralende gezicht
Als 15-jarig meisje kwam zij al in dienst bij de heer en mevrouw Van Barneveld die de zaak in het Holleblok zijn begonnen. Daarmee is zij al ruim 36 jaar het stralende gezicht van deze zaak.
De drogisterij kenmerkt zich door een zeer persoonlijke en klantgerichte benadering, iets wat door de vaste klantenkring zeer wordt gewaardeerd. De belangstelling was dan ook heel groot om met de eigenaresse haar feest te vieren. Vanaf woensdag stroomden de bloemen en felicitaties binnen.

Inmiddels is dochter Kimberley ook in de zaak werkzaam en samen met de vaste ploeg medewerksters Angela, Ellen en Bea hoopt Jeannet deze drogisterij nog jaren op deze weg voort te zetten. "Dankzij het vertrouwen dat de klanten in ons hebben en de klanten zelf is het elke dag weer een feestje om naar het werk te gaan."