Het team van Nefkens-Koot nodigt u uit voor de open dagen op 7, 8 en 9 juli.
Het team van Nefkens-Koot nodigt u uit voor de open dagen op 7, 8 en 9 juli.

Nefkens en Koot samen verder in Huizen en Baarn

HUIZEN/EEMNES - De automobielbedrijven Nefkens in Huizen en Koot in Eemnes gaan samen verder in Huizen en Baarn.

De 'blue box-vestiging' van Koot aan de Eemweg in Eemnes heet voortaan Nefkens-Koot Baarn. De vestiging aan de Ambachtsweg in Huizen gaat verder onder de naam Nefkens-Koot Huizen. De vestiging van Koot aan de Laarderweg in Eemnes is gesloten. De medewerkers van deze voormalige vestiging werken voortaan op hun nieuwe werklocatie bij Nefkens-Koot in Huizen. Koot en Nefkens hebben jarenlange ervaring in de lokale markt. Nefkens Peugeot is met 26 dealerbedrijven de grootste vertegenwoordiger van Peugeot in Nederland. Koot Peugeot, gestart in 1956, is een echt familiebedrijf. De broers Rob en Walter Koot werken met hun team al jaren met veel enthousiasme. En met succes: Koot Peugeot is meerdere malen onderscheiden voor de hoge kwaliteit en klantentevredenheid.

Rogier Hazeu, directeur Nefkens Midden, verwacht dan ook veel van de samenwerking. "Gezamenlijk zijn we beter in staat om in te spelen op de veranderende markt en innovaties. Een voorbeeld daarvan is de Vehicle Health Check, onze stapsgewijze aanpak van het onderhoud waarbij we onze klanten optimaal inzicht en controle bieden. Daarbij maken we gebruik van de nieuwste digitale rapporteringen."

Open dagen
Om de samenwerking feestelijk af te trappen houdt Nefkens-Koot open dagen op 7, 8 en 9 juli. Alle geïnteresseerden zijn van harte welkom om de vestigingen in Huizen en Baarn te bezoeken. Zowel de showroom als de werkplaats is geopend voor een kijkje achter de schermen