Zaterdag is er een zomermarkt in winkelcentrum Oostermeent in Huizen.
Zaterdag is er een zomermarkt in winkelcentrum Oostermeent in Huizen.

zaterdag 6 augustus

Repair Café

Johanneshove Laren 10.00 uur

Als bezoeker neemt u van thuis kapotte spullen mee. In het Repair Café gaat u vervolgens samen met de deskundigen aan de slag. Zo valt er altijd wel wat te leren. Heeft u niets om te repareren? Dan bent u van harte welkom voor een kop koffie of thee. Of om te helpen bij een reparatie van iemand anders. 10.00 tot 13.00 uur.

Zomermarkt

Winkelcentrum Oostermeent Huizen 10.00 uur

Op zaterdag 6 augustus is er weer de Zomermarkt in winkelcentrum Oostermeent, een markt met gezellige kramen met leuke zomerse koopjes. Vanaf 10.00 uur staan de kramen voor u opgesteld en verwelkomen wij u graag in ons centrum. Ook staan de terrassen van onze horecagelegenheden voor u klaar voor een lekker kopje koffie, een lekkere lunch of een gezellig drankje. Wij hopen op uw komst en mooi zomerweer.

dinsdag 9 augustus

'Gooische Vrouwen 2'

Het Brinkhuis Laren 14.30 uur

Als Claire totaal veranderd terugkomt uit Burkina Faso herkennen haar vriendinnen haar amper. De wereld van Cheryl stort in als ze ontdekt dat Martin haar voor de zoveelste keer bedriegt: hoe moet ze deze klap nu weer te boven komen? Anouk, ook ongelukkig in de liefde, klampt zich vast aan een ongezonde relatie. Roelien gaat juist in op het huwelijksaanzoek van Evert, maar haar geluk is van korte duur. Een even noodlottig als bizar ongeval voert de vriendinnen naar de besneeuwde bergtoppen van Oostenrijk. Entree: € 7,-. Meer informatie: www.hartvanlaren.nl.

woensdag 10 augustus

KoffieCreatief

De Brug Huizen 10.00 uur

Koffiedrinken, ontmoeten, schilderen o.l.v. een ervaren docent. Iedereen is welkom. Loop gewoon eens binnen.

Eten bij de Brug

De Brug Huizen 18.30 uur

Samen genieten van een 3-gangenmenu, nieuwe mensen ontmoeten en gezelligheid. Dat is eten bij de Brug. Kom ook eens mee-eten. U bent van harte welkom.

zondag 14 augustus tot zondag 9 oktober

Verkoopexpositie

Rosa Spier Huis Laren 10.00 uur

Bevriende kunstenaars tonen hun werk: Co van Gasteren met schilderijen en Evert Koopman met beelden. Dagelijks te bezoeken van 10.00 tot 16.00 uur. De tentoongestelde kunst is te koop. Een indruk is te zien op coltd.nl.

dinsdag 16 augustus

'Ruth & Alex'

Het Brinkhuis Laren 14.30 uur

Ruth en Alex zijn een gepensioneerd koppel in New York. Een appartement vijf hoog in Brooklyn was het enige wat ze zich konden veroorloven toen ze jong trouwden en ze zijn er nooit weggegaan. Maar inmiddels moeten ze toegeven dat een lift eigenlijk geen luxe meer is. Ze zetten het appartement te koop en hun nichtje, makelaar Lily, belooft ze alvast een miljoen. Maar hoe dichter Ruth en Alex bij een deal komen, hoe meer herinneringen hun huisje oproept en de melancholie toeslaat. Entree: € 7,-.

woensdag 17 augustus

'Woman in Gold'

Het Brinkhuis Laren 14.30 uur

Maria Altmann, een Joodse vluchteling, gaat met behulp van een jonge advocaat een juridische strijd aan tegen de Oostenrijkse overheid om vijf schilderijen van kunstenaar Gustav Klimt. Tijdens de Tweede Wereldoorlog zouden deze gestolen zijn uit het huis van haar familie, waaronder een schilderij met de titel ‘The Golden Lady’. Entree: € 7,-.

In Vivium Johanneshove in Laren is zaterdag weer een Repair Café.