Lekker bezig zijn tijdens de VakantieBijbelWeek.
Lekker bezig zijn tijdens de VakantieBijbelWeek.

Thema VakantieBijbelWeek 2016: 'Aan tafel'

HUIZEN - De Kinder Evangelisatie Commissie (KEC) van de Hervormde Gemeente Huizen houdt van dinsdag 23 augustus tot en met donderdag 25 augustus opnieuw een VakantieBijbelWeek. Deze activiteit is bedoeld voor alle kinderen en tieners uit Huizen en omstreken vanaf groep 3 van de basisschool tot en met de leeftijd van 13 jaar.

Dinsdagmorgen om 10.00 uur wordt de VakantieBijbelWeek gestart bij de Zenderkerk aan de Borneolaan 30 in Huizen. Na de inschrijving start het programma.
Er is een apart kinder- en tienerprogramma. Het kinderprogramma is voor kinderen die na de zomer in groep 3 zitten tot en met groep 6 van de basisschool. De tienergroep bestaat uit tieners van groep 7 van de basisschool tot en met de leeftijd van 13 jaar.

Op vrijdagavond wordt de VakantieBijbelWeek samen met ouders en belangstellenden informeel afgesloten. Zondagmorgen is iedereen van harte welkom voor de officiële afsluiting van de VakantieBijbelWeek in de vier kerken van de Hervormde Gemeente: de Oude Kerk, de Nieuwe Kerk, de Zenderkerk en de Meentkerk. De diensten starten om 9.30 uur. Na afloop is er koffie, thee en fris.

'Aan tafel'
Dit jaar is gekozen voor het thema 'Aan tafel'. Doelstelling van de organisatoren van de week is dat de kinderen en tieners Jezus leren kennen. Daarom gaat tijdens de VakantieBijbelWeek de Bijbel open, maar er worden ook allerlei sportieve én creatieve activiteiten georganiseerd voor de kinderen en tieners. Deelname is kosteloos, vooraf inschrijven is niet nodig.

Kijk voor meer informatie op de site vakantiebijbelweek-huizen.nl.