Afbeelding
Foto: Denise Bakker

Denise Bakker

Vrijwilliger bij voetbalvereniging s.v. Huizen, 41 jaar, geboren in Huizen

Wat zijn je werkzaamheden?
"
Ik help mee bij evenementen en toernooien. Al 5 jaar organiseer ik het Bakker Bart Toernooi. Dit is een schoolvoetbaltoernooi voor de basisscholen in Huizen waar de kinderen uit groep 2 aan mee doen. Verder help ik mee aan de open dag, zit ik in een commissie voor het 90 jaar bestaan van s.v. Huizen en organiseer ik nu voor de tweede maal de Keepersdag. Tot slot vind je mij ook wel eens achter de bar, waar ik de kantine bijsta.

Waarom help je daar?
"Ik vind het erg leuk om iets te organiseren. Veel evenementen bereid je thuis voor, alleen op de dag zelf ben daadwerkelijk aanwezig. Het kost wel altijd heel erg veel tijd, maar dat kan ik dus zelf invullen. En mijn vier kinderen voetballen bij s.v. Huizen, dus een mooie manier om iets voor de club te doen."

Sport je zelf ook veel?
"Ik sport 2 keer per week, ik zwem, fiets veel en loop hard."

Meedoen is belangrijker dan winnen?
"Teamspirit staat voorop. Ik vind het belangrijk dat de groep spelers samen een team vormen die op elkaar bouwen en vertrouwen. Als iedereen zich volledig inzet en er voor gaat, vind ik meedoen zeker belangrijker dan winnen. Voor de winst gaan we allemaal, zo denkt tegenstander ook."

Wat doe je in het dagelijks leven?
"Ik ben secretarieel en administratief medewerkers voor een communicatiebureau. Verder ben ik moeder van 4 kinderen, die aardig mijn dagen vullen. Op de basisschool leid ik de sportcommissie, ben ik klassenmoeder, help ik bij evenementen en klassen en -schooluitjes."

Wat doe je op een vrije dag?
"Die heb ik nou werkelijk nooit!"

Favoriete plek in Huizen?
"
Het centrum van Huizen, het Oude Dorp."

Favoriete boek?
"Ik lees graag thrillers van Nicci French, Esther Verhoef en Saskia Noort."