Vacatures Vrijwilligerscentrale

Hulp op de speelgoedafdeling
Je sorteert binnengebracht speelgoed en maakt het gereed voor de verkoop. Je zorgt ervoor dat de afdeling netjes blijft en aangevuld wordt. Ben jij minimaal 2 dagdelen in de week beschikbaar en zaterdag de hele dag? Ga dan gezellig aan de slag bij het Kringloopcentrum in Huizen. Als vrijwilliger krijg je een vergoeding en je hebt de mogelijkheid om je Nederlandse te oefenen.
Contact: Hans Gossling, tel. 035-5380808 of winkel@kchuizen.nl

Taal begeleider
Gilde Samenspraak Gooi-Noord zoekt mensen die een paar uur per week willen optrekken met mensen die de Nederlandse taal willen leren. Je praat met elkaar over alledaagse dingen, maakt wandelingen of leest samen een boek. Alles is mogelijk! Je hebt belangstelling voor andere culturen en spreekt goed Nederlands.
Contact: Thea Pierhagen, 035-6936121 of tapierhagen@ziggo.nl

Hobby kok
Ben jij de nieuwe Master Chef en kook je graag voor een grote groep mensen? Kom dan gezellig helpen in de alledaagse keuken van De Dissel. Je bent enthousiast, geduldig en kunt goed koken. De Dissel is een gezinsvervangend tehuis waar 26 verstandelijk gehandicapte jongeren wonen.
Contact: Tamara ter Beeke, 035-5259042 of DisselC@philadelphia.nl

Een chauffeur voor Rick
Rick is op zoek naar een chauffeur die hem op woensdagmiddag van de manege kan halen en brengen. Rick heeft een verstandelijke beperking, is 22 jaar, rustig en vriendelijk. Je bent in het bezit van een auto en je ontvangt reiskostenvergoeding.
Contact: Christine Gemke, tel. 035-6463803 of maatschappelijkeinzet@sherpa.org

Maatje voor de dagbesteding
Vind jij het leuk om een praatje te maken, koffie en thee te schenken en een wandeling te maken met ouderen van de dagbesteding? Dan kun je terecht bij Amaris Theodotion in Laren. Je houdt van gezelligheid en helpt anderen graag een handje. Bij interesse start je met een kennismakingsperiode. Als vrijwilliger word je goed begeleid. Jaarlijks wordt er een leuk vrijwilligersuitje georganiseerd.
Contact: Karin van Rumt, tel. 035-6268856 of k.vanrumt@amaris.nl