Vacatures Vrijwilligerscentrale

Carpooler gezocht
Rij jij vaak van Huizen naar Soesterberg en heb jij nog een plekje vrij in de auto? Voor een zeer slechtziende jonge man uit Huizen zoekt de Vrijwillige Thuishulp een vrijwilliger met wie hij dagelijks of wekelijks (in overleg) kan meerijden. Ben jij één of meerdere dagen in de week beschikbaar en kan hij met jou meerijden? Je ontvangt een reiskostenvergoeding van € 0,30 per kilometer.
Contactpersoon: Ewoud Linthorst Homan, tel. 035-5241414 of e.linthorsthoman@vchuizen.nl

Begeleider educatief programma
Je begeleidt educatieve programma's voor kinderen, geeft uitleg aan volwassenen en werkt mee aan het ontwikkelen van nieuwe programma's bij Kasteel Groeneveld. Je kunt goed omgaan met kinderen, deelt graag je kennis en kunt goed communiceren. Data en tijden zijn in overleg. Soms assisteer je bij bijzondere evenementen.
Contactpersoon: Nelly Brand, tel. 035-5255674 of nebrand@hetnet.nl

Bestuurder Bibliotheek
De Bibliotheek Huizen-Laren-Blaricum is een eigentijdse en professionele organisatie met bibliotheekvestigingen in Huizen en Laren. Het bestuur van de stichting komt graag in contact met kandidaten die bestuurlijke ervaring hebben op sociaal, cultureel of maatschappelijk gebied en belangstelling voor de bibliotheek als lokale voorziening. Een juridische achtergrond wordt op prijs gesteld, evenals een goed netwerk in het werkgebied van de stichting. Huidige bestuursleden zijn woonachtig in de gemeenten Huizen, Laren en Blaricum. Men zoekt nu met name een kandidaat in Laren. Het bestuur vergadert ca. 6 x per jaar.
Neem voor meer informatie over deze vacature vrijblijvend contact op met mw. Pauline Gmelig Meyling, directeur van de bibliotheek, tel. 035-5257410 of stuur een e-mail naar directie@bibliotheekhlb.nl

Hulp bij activiteiten
Amaris Voor Anker organiseert veel activiteiten voor de bewoners, bijvoorbeeld een bingo, creatieve activiteiten of een muzikale middag. Voor deze activiteiten wordt gezocht naar mensen die willen helpen bij het halen en brengen van bewoners en drankjes uitdelen. Help jij mee? Je bent hulpvaardig, maakt graag een praatje en bent mobiel genoeg om een rolstoel te duwen. Je wordt ingewerkt en jaarlijks wordt er een vrijwilligersavond georganiseerd.
Contactpersoon: Karin van Rumt, tel. 035-6268856 of k.vanrumt@amaris.nl