Monique Hoogeveen (l) en Sabrina de Haan van The Bodyhouse.
Monique Hoogeveen (l) en Sabrina de Haan van The Bodyhouse. Foto: Bob Awick

Centimeters kwijt op de juiste plek bij The Bodyhouse

HUIZEN - Het nieuwe jaar is weer begonnen en dat betekent ook vaak het hebben van goede voornemens. Bijvoorbeeld om af te vallen. Niet altijd lukt dat op de plaatsen die je wilt en The Bodyhouse geeft aan daarvoor een oplossing te hebben.

"We werken met een apparaat waarvan is aangetoond dat vetcellen worden afgebroken en spierweefsel wordt opgebouwd. Wij kunnen onze behandeling heel gericht op de probleemzones van de klant toepassen en zo naar een gezonder lichaam toewerken", vertelt Sabrina de Haan. "Doordat spieren zwaarder zijn dan vet ligt de nadruk bij de behandeling niet per se op het verliezen van kilo's, maar vooral op het verlies van centimeters op die plekken waar het er voor de klant toe doet", legt ze verder uit.

Proefbehandeling
Het bedrijf opereert discreet op een locatie aan de Loswal 12. "Na een intakegesprek en het opmeten van de armen, benen, taille, buik en heup, vindt de proefbehandeling plaats, waarna de klant wederom wordt opgemeten om het behaalde resultaat te bepalen. Wie tijdens die behandeling niet minstens 4 centimeter verliest, krijgt de proefbehandeling gratis. Wij zijn van deze methode overtuigd en zien dat de meeste klanten een veel beter resultaat behalen dan de gegarandeerde 4 centimeter", vertelt Sabrina. Zo'n proefbehandeling kost 45 euro. "Wie de advertentie uit deze krant meebrengt, krijgt ook nog eens 5 euro korting."

En om een misverstand uit de wereld te helpen: het zijn niet alleen vrouwen die The Bodyhouse bezoeken. Ook mannen werken op deze manier aan hun lichaam. Meer info: thebodyhouse.nl.