Vacatures Vrijwilligerscentrale

Assistent voor koster
Je helpt de koster bij huwelijken, uitvaarten en bijeenkomsten die 2x per maand worden georganiseerd in De Engel. Je maakt de kerkzaal gereed, zet stoelen neer in de tuinzaal, zorgt voor koffie, etc. en na afloop van de bijeenkomst help je met afwassen en opruimen. Vervanging van de koster in geval van ziekte of vakantie is ook gewenst. Je bent bekend met de doelgroep van De Engel, hebt gevoel voor orde en netheid en steekt graag de handen uit de mouwen.
Contactpersoon: Maria Hockers-Maijer, tel. 035-5231992 of maria@hockersenmaijer.nl

Hulp bij Trappenbergloop
Atletiekvereniging Zuidwal organiseert op zondag 5 maart de bekende Rabobank Trappenbergloop in de bossen tussen Huizen en Bussum. Voor deze wedstrijd zijn genoeg handen welkom.
Je kunt helpen bij de administratie, bij de pr-commissie, met inladen van spullen, op- en afbouwen, na de wedstrijd het parcours afbreken, foto's maken, drinkpost bemannen, etc. Na de wedstrijd is er een gezellige borrel met alle medewerkers en vrijwilligers. De voorbereidingen starten op zaterdag 4 maart.
Contactpersoon: Gea van Roon, juco@avzuidwal.nl
Secretaresse
Je helpt bij de Voedselbank in Huizen met de administratieve werkzaamheden zoals het behandelen van de mail, de in/uitgaande post, agendabeheer, archief, het beantwoorden van de telefoon en het bijhouden van adressenbestanden. Je hebt regelmatig overleg met en legt verantwoording af aan de algemeen coördinator. Je kunt zelfstandig werken, hebt voldoende computerervaring en bent netjes. Je bent 1 à 2 hele dagen beschikbaar en gaat in overleg met de overige secretaresses.
Contactpersoon: Ingrid van Dooijeweerd, hrm@voedselbankgooi.nl

Gastvrouw of heer voor in de avond
Je bent aanwezig van circa 19.00 tot 21.00 uur in De Marke- De Meenthoek. Je verzorgt de koffie/ thee, maakt een praatje, doet samen een spelletje, schenkt een drankje in, etc. Je werkt in de huiskamers van de ouderen met dementie. Je werkt samen met de vaste medewerkers van de afdeling. Samen zorg je voor een prettige avond voor de bewoners. Als vrijwilliger krijg je scholing aangeboden, een jaarlijkse attentie en een uitje. Je gaat graag om met ouderen met dementie. Ervaring is gewenst, maar hoeft niet.
Contactpersoon: Fleur Jansen, tel 035-5284100 of flejansen@cordaan.nl