Vacatures Vrijwilligerscentrale

Baliemedewerker voor ochtenden
De Vrijwilligerscentrale Huizen zoekt versterking voor de ontvangstbalie. Je beantwoordt de telefoon, inkomende mail, houdt de digitale vacaturebank bij en voert vacatures in. Je belt maatschappelijke organisaties die vacatures hebben en staat bezoekers te woord die op zoek zijn naar vrijwilligerswerk. Je hebt administratieve ervaring, spreekt en schrijft goed Nederlands. Je bent representatief en zorgvuldig in de omgang met mensen. Je durft gemakkelijk een praatje te maken en een telefoongesprek te voeren. De Vrijwilligerscentrale staat midden in de maatschappij; daarbij past een flexibele medewerker met een 'open mind'. Tijden op maandag, dinsdag- en/of donderdagochtend van 09.30 tot 12.30 uur.
Contactpersoon: Charlotte Tupang, 035-5267553 of c.tupang@vchuizen.nl

Luistertalent voor anonieme hulpdienst
Je biedt dag en nacht (in overleg) een luisterend oor aan mensen die hun verhaal niet in hun eigen omgeving kwijt willen of kunnen. Je geeft steun en denkt mee. Je kunt goed luisteren, hebt een stabiele persoonlijkheid en ruimte in je hart, hoofd en agenda. Voor de locatie in Hilversum wordt er gezocht naar iemand die wekelijks een dienst van 4 uur kan doen, waarvan eens per maand een nachtdienst. De diensten kun je flexibel inroosteren.
Contactpersoon: José Borkes, 035-6215414 of hilversum@sensoor.nl

Assistent bij culturele activiteiten
Je bent aanwezig bij de verschillende activiteiten op het gebied van religie, spiritualiteit, kunst, cultuur en filosofie in De Engel. Je brengt de kerkzaal op orde, zorgt voor koffie/thee in de pauze en helpt na afloop met opruimen. Je helpt mee bij het ontwikkelen van nieuwe ideeën in de culturele commissie die vier keer per jaar overlegt.
Contactpersoon: Maria Hockers-Maijer, 035-5231992 of maria@hockersenmaijer.nl

Restaurateur voor de Huizer botters
Wil jij een bijdrage leveren aan de restauratie van nationaal erfgoed? Ga dan aan de slag bij de Huizer botters. Je schuurt en lakt de botters en voert waar nodig reparaties uit. Je werkt samen met andere vrijwilligers, hebt ervaring of een passie voor houtbewerking en houdt van watersport. Je maakt de botters vaarklaar voordat het seizoen start. Je wordt ingewerkt door de huidige timmerman.
Contactpersoon: Siward Swier, 06-38504984 of siwart@zonnet.nl