Vacatures Vrijwilligerscentrale

Trappenberg Special
Revalidatiecentrum De Trappenberg biedt medisch specialistische behandelingen met intensieve begeleiding. Tijdens het revalidatietraject leren patiënten weer het maximale uit het leven en zichzelf te halen, zo zelfstandig mogelijk te functioneren en zo goed mogelijk om te gaan met beperkingen. Er zijn verschillende taken en functies beschikbaar bij De Trappenberg of bij Heideheuvel in Hilversum en je kunt er projectmatig of op een meer vaste basis aan de slag. Deze week de schijnwerper op de volgende vacatures:

Gastheer/vrouw op verschillende afdelingen in Huizen of Hilversum
Je zorgt voor een gezellige sfeer middels een praatje. Je schenkt koffie, thee en water, biedt een krant of boek aan, speelt een spelletje met patiënten, verzorgt de planten en maakt indien mogelijk buiten een wandelingetje. Er zijn verschillende plekken voor gastheer/vrouw. Zo kun je terecht op de paramedische dienst, de volwassenenafdeling of de kliniek. Liever niet op een vast moment werken? Geef je dan op als invalkracht!
Hulp bij avondactiviteit
Je helpt bij de avondactiviteiten. Je zorgt voor koffie, thee en wat lekkers, maakt een praatje met patiënten of bezoekers, doet samen een spelletje en zorgt ervoor dat de ruimtes voor en na een activiteit weer gezellig worden gemaakt en opgeruimd.
Klus- en onderhoudsmedewerker
Je pompt de banden op van rolstoel- en oefenfietsen, veegt de straat, houdt de buitenplaats schoon, verwijdert onkruid, geeft planten water, maait gras, schildert en houdt de oefentuin van fysiotherapie bij.
Winkelmedewerker
Je verkoopt artikelen uit de winkel aan revaliderende patiënten en bezoekers. Je schenkt koffie en thee, maakt graag een praatje en helpt bij kleine schoonmaakwerkzaamheden. Liever niet op een vast moment werken? Geef je dan op als invalkracht!
Contactpersoon voor alle vacatures: Margriet Snoek, tel. 035-6929600 of msnoek@trappenberg.nl

Informatie-inloop bij Vrijwilligerscentrale
Om een beeld te krijgen van het werken bij De Trappenberg ben je van harte welkom op de informatiebijeenkomst die het revalidatiecentrum samen met de Vrijwilligerscentrale Huizen organiseert. Hier krijg je meer informatie over de vele mogelijkheden, hoor je hoe het eraan toegaat en hoe je wordt ingewerkt. Woensdag 22 februari 2017 van 13.00-15.00 uur. Adres: Plein 2000, nr.133 (locatie Vrijwilligerscentrale Huizen).