Vacatures Vrijwilligerscentrale

Helpende handen!
Help jij mee met koken? Of ga je mee op een dagje uit? Om te kunnen winkelen, bij klusjes in en rondom het huis en een praatje met een kopje koffie. Je kunt van alles doen! De cliƫnten van Philadelphia Westhove ontmoeten je graag. Philadelphia is een landelijke zorginstelling en begeleidt mensen met een verstandelijke beperking. Met jouw bijdrage zorg je ervoor dat cliƫnten gelukkig kunnen zijn en het beste uit zichzelf kunnen halen.
Contactpersoon: Diana Rebel, tel. 035-6461272 of d.rebel@philadelphia.nl

Watersport liefhebbers
Sailability Huizen stelt iedereen met een beperking in staat om te kunnen (leren) zeilen. Je begeleidt de mensen door mee te varen in een speciaal ingerichte zeilboot. Ook is er versterking nodig op de motorbootjes en aan wal. Een zeiltocht duurt 1,5 uur en samen kun je volop genieten van het verblijf op het water. Je bepaalt zelf het aantal dagen dat je wilt begeleiden: min. 6 dagen, max. 12 dagen in het seizoen. Ook halve dagen zijn mogelijk. Het nieuwe seizoen start op 7 mei.
Contactpersoon: Herman Kans, tel. 035-5267015 of sailability.huizen@gmail.com
Medewerker boekenafdeling
Je sorteert en prijst ingebrachte boeken en helpt bij het in- en uitruimen van de schappen van het Kringloopcentrum in Huizen. Je zorgt dat de afdeling netjes en aangevuld blijft. Je bent nauwkeurig, correct in kleding en gedrag en minimaal 2 dagdelen per week beschikbaar. De dagdelen zijn van 08.30 tot 12.30 en van 13.00 tot 17.00 uur. Vrijwilligers krijgen een vergoeding en er wordt een mogelijkheid geboden om je Nederlands te kunnen oefenen.
Contactpersoon: Andrea van de Wijngaert , tel. 035-5380808 of winkel@kchuizen.nl

Studeren, sparren en chillen
Sabine (23) uit Iran zoekt een maatje dat haar helpt met huiswerk maken, Nederlandse brieven doorspitten en advies. Ze heeft best veel op haar bordje, als student, jonge moeder en mantelzorger. Ben jij tussen de 18 en 35 jaar en wil jij haar graag adviseren en helpen? Je kunt goed luisteren, hebt een goed inlevingsvermogen en kunt het komende halfjaar tijd vrijmaken om Sabine 's avonds of in het weekend te bezoeken (gem. 1x per week). Als vrijwilliger bij Vrijwillige Thuishulp word je bij je werk ondersteund.
Contactpersoon: Kristel Menssink, tel. 035-5241414 of k.menssink@vchuizen.nl