Afbeelding
Foto: Futuro

'Het Patroon' nieuwe thriller Wessel de Valk

HUIZEN - Met de meeslepende thriller 'Het Patroon' geeft auteur Wessel de Valk uit Huizen vervolg aan zijn schrijverscarrière.

Wessel de Valk is afgestudeerd criminoloog, mediaondernemer en schrijver. Hij heeft grote interesse in innovatie en wetenschap. Die interesse is ook terug te vinden in zijn eerdere debuutthriller 'Bestemming onbekend' en in dit tweede boek 'Het Patroon'.

Het verhaal draait om de vraag: welke werkelijkheid is de echte? Wijnhandelaar Osman Fissler denkt zijn verdwenen familie, na vijftien jaar, terug te zien in de immense shoppingmall Mah Boon Krong in Bangkok (Thailand). Ook Shaun Doran, een klasgenoot van zijn dochter Kirsten, blijkt rond dezelfde periode in rook te zijn opgegaan. Het is de start van een fascinerende, mysterieuze zoektocht die zich afspeelt in zes landen.
Het Patroon: ISBN: 9789492221650


Mark Borgers clubmanager Hockey Club Huizen

HUIZEN - Mark Borgers start komend seizoen als clubmanager bij de Huizer Hockey Club. Hij gaat de breedteteams van de club meer ondersteunen en de organisatie van deze grote groep teams verbeteren.

Het doel is om het spelplezier verder te vergroten. Daarmee voldoet de club aan een wens van de leden.

Mark heeft een grote staat van dienst in de hockeywereld. Zo was hij onder andere 10 jaar lang technisch manager van de Kampong Topjeugd Academie en leercoach bij de KNHB. Met al zijn ervaring gaat Mark de Huizer Hockey Club ondersteunen om zaken beter te organiseren.

Mark heeft er zin in: "Ik kijk ernaar uit om mijn visie en creativiteit in te gaan zetten voor de Huizer HC en krijg energie van de positieve intenties die er zijn om met elkaar een kwaliteitsslag te gaan maken."