Vrijwilligerscentrale Huizen - Plein 2000 nr. 133 - info@vchuizen.nl - 035- 5267553 - www.vconline.nl

Duizendpoot met administratief talent
We hebben weer plek voor een vrijwilliger! Ben jij goed met Word en Excel? Dan zoeken wij jou! Je gaat aan de slag met administratieve taken zoals het invoeren van vacatures en het op orde houden van de digitale vacaturebank. Je beantwoordt mail en telefoon en staat organisaties en vrijwilligers te woord. Je bent beschikbaar op dinsdag en donderdag. Contactpersoon: Charlotte Tupang, tel. 035-5267553 of
c.tupang@vchuizen.nl

Een kopje koffie drinken met een oudere man/vrouw
Wil jij in overleg gezellig een kopje koffie drinken bij een heer of mevrouw? Wij zoeken enthousiaste mensen die een maatje willen zijn voor ouderen die behoefte hebben aan contact. Het gaat om een regelmatig huisbezoekje.
Contactpersoon: Ewoud Linthorst Homan, tel. 035-5241414 of e.linthorsthoman@vchuizen.nl

Collectanten in juni
Je collecteert in de week van 12 t/m 17 juni ongeveer 2 uur in de wijk waar je woont. Aan het einde van de collecteweek lever je de bus op een afgesproken plaats en tijd in. De Maag Lever Darm Stichting doet onderzoek naar en geeft voorlichting over allerlei verschillende buikaandoeningen. Je hebt een goed humeur en beheerst de Nederlandse taal goed.
Contactpersoon: Marjolein Snoep, vierkanteogen@live.nl

Samen klussen in onze 'schuur'
Ben jij een handige klusser en wil jij samen met bewoners van De Marke aan de slag met klusjes in de 'schuur'? De activiteit vindt plaats op de afdeling waar dementerende ouderen wonen. Op de gang is een van de kantoren omgebouwd tot schuur, inclusief een werkbank met gereedschap en een konijnenhok met echte konijnen. Het is een gezellige boel en er is voldoende tijd voor een praatje. Tijd en dagen in overleg.
Contact: Fleur Jansen, tel. 035-5284100 of flejansen@cordaan.nl

Watersportliefhebbers
Sailability Huizen stelt iedereen met een beperking in staat om te kunnen (leren) zeilen. Je begeleidt de mensen door mee te varen in een speciaal ingerichte zeilboot. Ook is er versterking nodig op de motorbootjes en aan wal. Een zeiltocht duurt 1,5 uur en samen kun je volop genieten van het verblijf op het water. Je bepaalt zelf het aantal dagen dat je wilt begeleiden: min. 6 dagen, max. 12 dagen in het seizoen. Ook halve dagen zijn mogelijk.
Contactpersoon: Herman Kans, tel. 035-5267015 of
sailability.huizen@gmail.com