Aanmelden voor de tocht kan via www.vrouwenlopenvoorvrouwen.nl.
Aanmelden voor de tocht kan via www.vrouwenlopenvoorvrouwen.nl.

Wandelen voor de vrijheid, aanmelden kan nu

HUIZEN - Met negen wandeltochten en een hardloopevent is Vrouwen lopen voor Vrouwen diverser dan ooit. Jaarlijks komen honderden vrouwen tijdens deze sponsortochten in beweging om geld in te zamelen voor hulp aan kwetsbare vrouwen. Ook in Huizen vindt op zaterdag 10 juni een tocht plaats.

De opbrengst van de tocht gaat naar De Hoop, Terwille en Bright Fame.

Vrouwen lopen voor Vrouwen biedt in Huizen een route van 10 of 20 kilometer. De tochten starten bij Christengemeente Huizen en voeren daarna door prachtige en zeer afwisselende natuurgebieden in 't Gooi. Een oud-cliënte deelt tijdens de dag haar levensverhaal en de wandeltocht sluit af met een gezellige high tea.

Kom in beweging
Deelneemster Martha kijkt uit naar haar deelname. "Het is zo belangrijk om samen op te komen voor deze groep kwetsbare moeders en kinderen in Nederland. Zij vallen soms tussen wal en schip. Laten we ons samen sterk maken en ons inzetten om juist hén tot steun te zijn." Het streefbedrag van de tocht in Huizen is 10.000 euro.

Voor kwetsbare vrouwen
De opbrengst van de wandeltochten gaat naar De Hoop, Terwille en Bright Fame. De Hoop vangt verslaafde moeders op, mét hun kind. De organisaties Terwille en Bright Fame helpen volwassen vrouwen en slachtoffers van loverboys om uit de prostitutie te stappen. Aanmelden voor de tocht kan individueel of in teamverband via www.vrouwenlopenvoorvrouwen.nl. Of sponsor de deelneemsters, als individu of bedrijf.