De cast van 'Trollen en Elfjes'.
De cast van 'Trollen en Elfjes'. Foto: Ontwaakt

Toneelvereniging Ontwaakt speelt kindervoorstelling 'Trollen en Elfjes'

HUIZEN - Toneelvereniging Ontwaakt komt zoals elk jaar weer met een leuke kindervoorstelling. Dit keer is dat de voorstelling 'Trollen en Elfjes'. De voorstelling is woensdag 7 juni en zaterdag 10 juni te zien in Studio Bakboord.

De Trollen en de Elfen leven ieder apart in het bos, ze hebben elkaar nog nooit gezien. Wel hebben ze heel veel over elkaar gehoord. Al gauw blijkt dan ook dat zowel de elfjes als de trollen zo ieder hun eigen vooroordelen hebben over de bewoners aan de andere kant van het bos.
Omdat Esmeralda voor eens en altijd wil weten hoe het precies allemaal zit met die trollen, stapt ze 's nachts uit bed om een kijkje te gaan nemen aan de trollenkant. Hierbij verdwaalt ze en wordt ze 's ochtends opgemerkt door Tinus. Hij is degene die haar terugbrengt naar haar huis en omdat ze elkaar zo aardig vinden, besluiten ze om nog eens af te spreken. Deze ontmoetingen tussen Tinus en Esmeralda leiden ertoe dat er veel misverstanden ontstaan en dat uiteindelijk alle vooroordelen worden bijgesteld, door zowel de trollen als door de elfjes.

Kaarten zijn 5 euro, inclusief verrassing, en zijn verkrijgbaar via toneelontwaakt.nl. De voorstellingen zijn op woensdag om 14.30 en 16.30 uur en zaterdag om 13.30 en 15.30 uur. Studio Bakboord ligt aan Bakboord 70. De ingang is door de slagboom tussen kerk en Kringloopwinkel.