Het is weer voorbij die mooie zomer!
Het is weer voorbij die mooie zomer! Foto: Dick te Pas

Lezersfoto's

HUIZEN Deze week weer een pagina met verschillende lezersfoto's en we hebben gekozen voor een toepasselijk herfstthema.

Uit de ingestuurde foto's hebben we een selectie gemaakt. Als rode draad loopt deze keer de paddenstoel in verschillende vormen en gedaanten door de pagina. Al een paar weken krijgen we trouwens al foto's binnen van paddenstoelen. De herfst lijkt daarmee in de natuur in ieder geval al vroeg te zijn begonnen.
Zelf ook een mooi of opvallend plaatje gemaakt? Mail deze dan naar redactie@huizernieuws.nl en zet daar dan bij dat wij deze foto mogen plaatsen. Bij twijfel: gewoon doen. Je hoeft echt geen topfotograaf te zijn. Tegenwoordig kun je met de camera op de mobiele telefoon al een goede kwaliteit foto maken.

Onderwerp

Het onderwerp maakt niet uit. Dat kan iets zijn van een activiteit, bijvoorbeeld de komende Huizerdag, of iets wat je gewoon opvalt. Overvolle containers, een kapot bankje of de fantastische voortuin waar je elke keer langsloopt. Leg het vast met je camera of telefoon en mail het ons. Stuur de foto in een zo groot mogelijk formaat naar ons toe. Dan weten we zeker dat hij goed afdrukt in de krant.

Waag een poging en wie weet zie je jouw foto dan binnenkort ook in deze krant. We zijn benieuwd wat er de komende week weer in ons postvak terecht komt!

Slak eet van paddenstoel.
Zwafelkopjes: niet eetbaar, wel mooi om naar te kijken.
Giftige groene knolamoniet?
Herfst in aantocht.