Mannenensemble binnenkort van start

HUIZEN Onder leiding van dirigent Martin Mans gaat binnenkort een nieuw mannenensemble van start met de naam The Gloria Men Formatie. Zangers kunnen zich nog tot 14 oktober aanmelden .

Vooral tweede tenoren zijn gewild, maar er zijn ook nog enkele plekken vrij voor eerste tenoren, baritons en bassen. Bij voorkeur zijn de leden onder de 50 jaar, maar wie iets ouder is en een goede stem heeft is ook welkom.

Op zoek

De initiatiefnemers Kees Teeuwissen en Geert Westerhof, twee zangers van het Christelijk Streekmannenkoor Noordwest Veluwe, zijn op zoek naar 20 gemotiveerde zangers die zich willen inzetten om een zo hoog mogelijk niveau te behalen. Tot nu toe hebben zich al 11 zangers ingeschreven. Het repertoire bestaat uit geestelijke liederen, spirituals, gospel en klassieke muziek, maar ook een psalm zal niet ontbreken.

Meentkerk

Repetitielocatie is de Meentkerk in Huizen en de repetitieavonden zijn op dinsdag, twee tot drie keer per maand. Aanmelden kan via mail bij: cteeuwissen@ziggo.nl of gwesterhof01@hetnet.nl.